Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden (hetero) fiú/férfi szereti a szűz lányokat?
Ha igen miért?
Én pl. egy tapasztaltabb férfivel szeretném elveszíteni,de sokszor félek ettől az egésztől
L
Nem. Van aki nagyon ódszkodik tőle, mert még nem tudják, hogy mit csináljanak! És persze vannak akik szeretnek tanítani!
Én az utóbbiak közé tartozok. F.
Szerintem szeretik (magamból indulok ki).
Attól hogy szűz nem félek, múló állapot minden lánynál.
F
Mind! Aki nem, annak velem gyűlik meg a baja! Capito?
És tessék megtanulni mindenki ujjazni, nyalni, hogy a lányoknak is fergeteges legyen!
Én szeretem őket.
Nem azért, mert “nem voltak még mással”.
Nem azért, mert “ők bármire rávehetőek”.
Hanem azért, mert imádok örömet okozni és az első alkalmak nagyonnagyon fontosak, az egész későbbi életedre kihatással lesznek.
Ezért is szoktam mondani, hogy várj, még szerelmes nem leszel, az hatalmas pluszt tud adni majd a szexhez (még ha ügyetlen is a srác).
Vagy keress egy ügyes és figyelmes pasit. Na ez nehéz, honnan fogod előre tudni egy pasiról ezeket?:) kb sehonnan.
Mondanàm, hogy ajànlom magam.. de lehet én is önző vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!