Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elkezd fogamzásgátlót venni, de azt mondja szűressem ki magam. Kell ez? Senkivel se feküdtem még le csak vele.
#1 neki is én vagyok az első, eddig csak gumival csináltuk
2# tényleg? Oh
Nyilvános wc-n ELVILEG nem terjed STD, férfiaknál nem. Viszont szemölcs igen. Azt nem nagyon szűrik laboratóriumban. Csak a HPV egyéb ágenseit (de azt meg csajoknál).
Gombád lehet esetleg, de az nem nemibetegség. Urológián nem szűrnek STD-t, Max ha épp gennyedzik a hugycsöved. Bőr-nemibeteg gondozóban szűrnek,illetve STD ambulancián. Igazán a HIV ,és a Hepatitis amitől nagyon kell félni,a többi gyógyítható.
Ketten menjetek el dokihoz,mert ha te mondod a lánynak h esélye sincs a betegségeknek,tutira nem fogja elhinni.
Ha annyira kiváncsi, akkor intézze el, oszt menjetek el együtt.
(Elvégre te is elkaphatsz tőle valamit és nem csak az ő testét kell félteni.)
De persze ezt a vizsgálatot javasolt minden egyes együttlét előtt megismételnie, mert lehet, hogy épp közben szedett össze valamit valamelyik wc-ben, vagy valami kósza "kilincstől"...
Ugye, milyen hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!