Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúkat miért kell szájjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat miért kell szájjal kielégíteni, ha ott a punci is?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem. Ott a punci, hogy elélvezzenek. Miért kell akkor szájjal is csinálni nekik?

2019. júl. 8. 18:48
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
szerintem itt az a probléma hogy te elvársz egy olyan dolgot a partneredtől amit te nem vagy hajlandó megcsinálni
2019. júl. 9. 07:29
 52/54 hun_74 ***** válasza:
100%
Szopni nem szólsz, viszont ezt írod "de a nyalást én elvárom a fent említett okok miatt" két dolog lehetséges vagy totál hülye vagy, vagy troll. Szerintem az utóbbi...:D
2019. júl. 14. 22:36
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell! De a változatosság gyönyörködtet!
2019. júl. 14. 22:49
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Neked boldog életed nem lesz, ha csak elvárásaid vannak és ugyan úgy nem teszel viszonozva a másiknak. Nekem nem kéne olyan mint egy fadarab, hogy ha végeztél takarják be, és feltételeket szab, hogy kinyalsz mert elvárom ha mestruálok is, de le nem szoplak mert.

Az indokod hülyeség, mert ha a pinában a helye a faroknak akkor miért is szopod le néha? Mégis kívánod? Ha nem akarod szopni akkor Nem értem miért teszed mégis. Ez ellentmond annak ami mellett kiálnál.

A probléma ott van, hogy mivel nem tudsz jól szopni, ezért nem is szereted. De ha mg nem szereted akkor ne is csináld. De elvárni pedig akkor nem várhatod el a másiktól, hogy nyaljon.

Hiszn a másik is elvárja hogy szopjad, e te ezt elutasítod.

Eleve nem volt még egy normális kapcsolatod csak valami kényszeres megmutatom a barátnőimnek hogy nekem is van kapcsolatom, hogy vki elvisel, megmutatom anyucinak, hogy van olyan idióta, aki szóba áll velem. ill. erőszakos kapcolatod lehetet, vagy legalábbis így élted meg, ezért vagy ilyen elutasító. De olyat elvársz amit te másnak nem teszel.

Az élet minden területén is ugyan ez jellemző rád hogy elvárásaid vannak a másik felé de te nem teszel annyit amit a másiktól elvársz. Ez komoly probléma.

Ilyen nő(lány) nem kéne, ki csak elvár, de nem egyenrangú. Amit elvár ugyanannyit tegyen is bele.

Ha levárod a nyalást ugyan annyit szopjál is.

Az élet egy qrva nagy szopás jobb ha hozzászoksz. Csak nektek több illetve máshogy is. :D

Azzal amit teszel azt fogod elérni, hogy egy idő után azon veszed magad észre, hogy a pali a akció után letesz nekem egy ezrest, aztán kidob, mint a qrvákat.

És ezt meg is érdemled, ha így állsz hozzá!

2020. júl. 5. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!