Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat miért kell szájjal kielégíteni, ha ott a punci is?
Rendben Angela te vagy minden mai férfi álma akkor.
A legtöbb férfi pedig két percig nyalakodik és kész. Van olyan, aki egyáltalán soha nem nyalja ki a partnerét. Kevés aki igazán odaadóan csinálja.
De egy lánynak alap a szopás minden fiú szerint.
Nem leszóltalak titeket, csak erősen fejeztem ki hogy nem értek egyet azzal amit csináltok. Ti ellenben minden rosszat összehordtatok róla, csak mert elmondtam a gondolataimat.
Nagyon viccesek vagytok...
Csak sok nő van olyan kapcsolatban, ahol nem adnak neki orális kényeztetést. Ha a lány nem csinálja, akkor meg maradnak a macskák...
Egy kapcsolatban meg kell beszéli ezeket a dolgokat. ha egy pasi csak két percig csinálja, beszéljétek meg, hogy az neked nagyon kellemes, jó érzés, és csinálja tovább.
Rá kell vezetni mind a nőt, mind a férfit, hogy a másiknak mi a jó.
Látom, itt a példa rá hogy le vagyok nézve.
Az a valaki, aki szereti csinálni, nem két percig fogja, onnantól már erőltetés ha azt mondom csinálja egy fél órát vagy többet, mert valaki nehezebben megy el. Hiába beszélni ilyenekről, ha nem szereti csinálni, az látszik és ha azért csinálja hogy nekem jó legyen de neki nincs benne öröme, akkor meg is utálhatja csinálni. Van ilyen is.
"...ha azért csinálja hogy nekem jó legyen de neki nincs benne öröme, akkor meg is utálhatja csinálni."
Ilyen egy kapcsolatban nincsen, mert mind a két félnek az a célja, hogy a másik élvezze az együttlétet. Hogy lehet olyat megutálni, amiről látom, hogy a páromnak nagy élvezetet vagy orgazmust okoz?
Kérdező, én azt hiszem, rájöttem, mit nem értesz. Azt mondod, a faroknak a punciban a helye, nem a nő szájában, aki utánozza a puncit a szájával.
Félreértés!! A jó szopás egészen más élmény, a nő a nyelvével más módon, töményebben izgatja a farkamat, mint amikor beledugom a puncijába, ráadásul nem én irányítok, hanem izgalmas módon várom, mi lesz, mit kapok, mit fogok még érezni.
Komolyan vettem a kérdésedet, úgy válaszoltam, de egyébként van egy olyan érzésem, hogy provokálsz, másnak adod ki magad. Legyen úgy, hogy tévedek...
Azért utálhatja meg, mert nem szereti csinálni csak kényszerből teszi. Sok pasi van, aki nem szeret nyalni, hidd el. Az ilyesmit nem szabad erőltetni.
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy megfelelő partnereket fog ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!