Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat miért kell szájjal kielégíteni, ha ott a punci is?
Figyelt kérdés
Én ezt nem értem. Ott a punci, hogy elélvezzenek. Miért kell akkor szájjal is csinálni nekik?2019. júl. 8. 18:48
1/54 anonim válasza:
Szörnyű! Sőt, még az sem elég, hogy csak úgy elfekszel, és csak hagyod hogy megdugjon.......
2/54 anonim válasza:
Teljesen más érzés :).
Minek egyél tortát, mikor ott a fagyi is?
3/54 anonim válasza:
Először is nem kell. A kell szó a szexben már régen rossz, általában vágyni szoktak (jó esetben kölcsönösen) rá az emberek és megteszik.
Másodszor itt egy wiki cikk az orális szexről:
Szerintem informatív lesz neked.
4/54 anonim válasza:
Hogy a szádat addig se ilyen hülyeségek kérdezgetésére használd.
5/54 anonim válasza:
Puncival is kell, sőt vannak még lehetőségek...
7/54 A kérdező kommentje:
Első butaságokat beszélsz.Csak megkérdeztem valamit, azt sem szabad, negyedik válaszoló?
A pénisznek a hüvelyben van a helye akkor is. Csókolgatni, nyalogatni más a péniszt, mint olyan mozdulatokat végezni vele, amit a puncival kell.
2019. júl. 8. 19:02
8/54 anonim válasza:
Jó, az iróniát érteni is kell..... 1-es voltam.
9/54 anonim válasza:
Semmit sem kell. Mint ahogy nyalni sem kötelező, csak vannak emberek akik szeretnek egymásnak örömet okozni különböző módon. Az orális szex az másfajta érzés, és másfajta élvezet.
10/54 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor inkább hanyagold a szexet 5-10 évig még kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!