Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúkat miért kell szájjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat miért kell szájjal kielégíteni, ha ott a punci is?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem. Ott a punci, hogy elélvezzenek. Miért kell akkor szájjal is csinálni nekik?

2019. júl. 8. 18:48
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
97%
Nem provokál, csak nem igazán érti miről szól a szex, meg igazából nem is szereti.
2019. júl. 8. 20:31
 42/54 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy tuti valami kis szellemi visszamaradás is befigyel, mert láthatóan nem tud kommunikálni, csak darálja a mondatokat kényszeresen, szerintem ne bántsátok mert nem vicces, inkább szomorú ez.
2019. júl. 8. 20:33
 43/54 anonim ***** válasza:
82%
Ne etessétek a trollt! :) Kb 13 Petike szint, fantáziátlan kamukérdés . A minimaxon adásszünet van biztosan, vagy anyuci egyedül hagyta addig amíg új apucit keres neki valahol-...
2019. júl. 8. 20:36
 44/54 A kérdező kommentje:
Eddig pont te bántottál a legjobban, remélem megérte.
2019. júl. 8. 20:36
 45/54 anonim ***** válasza:
32%
Nem, most komolyan, ne bántsátok mert ez már tényleg nem vicces, látszik hogy van elég baja bőven szegénynek.
2019. júl. 8. 20:38
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elsőre ( lehet másodikra, harmadikra se ) fogsz ki jó partnert, de.... egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy te ragaszkodsz valamihez, ő ragaszkodik valamihez és ennyiben marad. Ha nincs alkalmazkodás a másik felé, akkor abból sosem lesz harmonikus kapcsolat, ha a fene fenét eszik, akkor sem. tegyük fel lesz egy pasi akibe őrülten szerelmes leszel, ő is beléd, de csak annyiból áll a szex, hogy szétteszed a lábaid, miközben ő szeretne kölcsönös orált is. Alkalmazkodni fogsz hozzá, vagy inkább azt választod, hogy emiatt szét fogtok menni?

Mert egy idő után az egysíkú szex kevés lesz.

2019. júl. 8. 20:43
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
nem fogsz ki*
2019. júl. 8. 20:43
 48/54 A kérdező kommentje:
Szerintem a szex téma nem olyan dolog, amit erőltetni kellene. Ha valaki úgy áll hozzá, hogy valamit nem akar, akkor annyi. Én sem bírnám, ha akaratom ellenére kérné mindig a férfi minden második együttléten az orált. Előbb-utóbb el menne teljesen a kedvem az együttlétektől is. A szerelem elmúlik, idővel a megszokás marad és a nem kielégítő együttlét. Minden fiú elvárja a szopást, lehet valaki kibírná, ha ritkán van. De nem várhatom el senkitől, hogy benne maradjon egy olyan kapcsolatban, ami szexuálisan nem kielégítő számára. Ezért nem nézem jó szemmel, hogy mindenkinél alap, mert majd a párom fogja rosszul érezni magát, ha nem adok meg neki ilyen alap dolgokat.
2019. júl. 8. 21:03
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Pont a szex téma, amiről egy kapcsolatban beszélni kell, mert nem ismeritek a másik testét, a másik vágyait. Ha ott nem beszéltek meg semmit, akkor mit vártok a többi területén a kapcsolatnak?

A szex a kapcsolat egyik alappillére, ha ott nem beszélitek meg egymással a saját vágyaitokat, a saját elképzeléseiteket, az csak kínlódás lesz mind a kettőtöknek.

2019. júl. 8. 21:09
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

Ezen olyan butaság vitatkozni

Pasiként mondom, nem dől bennem össze a világ, ha nincs orál

Persze, jól esik, meg minden, de elvagyok nélküle, ha van kellő mennyiségű szex.

Mindenkinek más az ízlése. Ismerek olyan nőt, utálja ha nyalják, de ha nem szophat, nem is jön össze a pasival.

Ez megbeszélés kérdése.

Ha te hajlandó vagy arra, hogy amikor épp mensid van, de a párodat kielégíted ilyenkor valahogy (kéz, száj), ahogy írtad ilyenkor oké a száj, akkor nekem tökéletesen megfelelnél

Aztán lehet lepontozni, hogy azt mondom, nem a világ vége, ha a lány nem szereti, és csak ritkán van

Ha gondolod írj bátran, mesélek még, ha szeretnéd

2019. júl. 8. 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!