Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem kipróbálni a kikötözős szexet? 21/L
Kérdező!
Ha ennyire nem bízol még a párodban sem, akkor nem lehetbez ellen mit tenni. Vagy legyőzöd a félelmedet, és kipróbálod amit tuti nem fogsz megbánni (persze csak ha eltudod közben engedni magad)
Vagy kihagyod ezt a fajta élvezetet a szexből.
L
#21 Jo,ellnezest,csak totalisan kivagyok,de eloszor nem a temat fontolgattad,kvittek vagyunk.
#22 Elmegyek pszichologushoz,talan az segit. Utcan is ha megyek folyton hatranezek hatha kovetnek...szoval nem vagyok 100-as Tudom magamrol...
Csak olyannal próbáld ki, akiben vakon megbízol, aki sosem vert át és nem volt erőszakos veled.
Eleinte ne kötözzön ki, csak tekerje a csuklódra és a bokádra a kötelet, és a másik végeit pl az ágy lábaihoz, X alakban. Így átélheted a kikötözés és a kiszolgáltatottság élményét, de bármikor kiszabadulhatsz, ha bepánikolnál. Sőt, ha ez is sok lenne, bemelegítésként úgy is lehet, hogy te magad fogod a köteleket a kezeidben, és az a játék, hogy nem szabad elengedned szex alatt.
Kedves Kérdező!
Ezzel nem csak te vagy így. Voltak már olyan nők az életemben akik saját gátlásaik/félelmeik miatt nem élték meg a vágyaikat. Idővel persze oldodtak és engedtek a vágynak, akkor jöttek rá hogy ezt előbb is megléphették volna. Egyrészt javaslom én is neked a terápiát (legyen az akár pszichológus). Másrészt ezt magadnak kell legyőzni (a pszichológus csak mankót nyújt ebben). Mindig lépj egy kicsit előre, nyiss az emberek felé. Először még csak ne is ebben a témában, csak általánosságban. Próbálkozz, keress szimpatikus embereket akikkel együtt leszel és majd elválik hogy megbízol-e bennük. Remélem tudtam segíteni. Ha szeretnél még beszélni a témáról írj nyugodtan.
Ha meg lesz a megfelelő partner, akkor a bátorságod is megjön hozzá akár elmész egy pszichológushoz, akár nem. :) Viszont amiatt érdemes lenne elmenned, hogy ne rettegj kint az utcán is az emberek között. Próbálj meg ismerkedni új emberekkel, akár neten keresztül is és ha megvan a kellő ismeretség találkozzatok az utcán egy nem túl zsúfolt de nem is teljesen kihalt helyen. Így nagyobb biztonságban érzed majd magad. Vagy akár fel is mehet hozzád. :)
30/F
Az offtopic válaszolókra az időd pazarlod, vagy semmit nem értenek a BDSM-ből, vagy frusztrált trollok, vagy egyszerűen csak idióták :)
A kérdésedre a választ részben már megkaptad (keress olyan partnert aki alkalmas rá - a pároddal nem véletlenül nem próbáltad, s Te is tudod nem a bizalmatlanság az oka).
A kérdés viszont nem az amit feltettél... hanem az hogy miért vágysz rá? Ha erre megtalálod a választ, akkor megtalálod másra is.
Lehet kapni olyan láncruhát, ami a nő csuklóit és bokáit köti össze, így korlátozza a mozgását, de nem veszi el teljesen a szabadságát. Én is jobban szeretem így, ha érdekel, küldök linket hogy hol lehet ilyet rendelni.
48/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!