Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha a barátotok szeretné kipróbálni hármasban (+1 lánnyal)?
Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 23:39
1/10 anonim válasza:
Átgondolnám a kapcsolatot. De valószínűleg szakítanék.
3/10 anonim válasza:
#1: Akkor a kapcsolatok 90%-a azonnal véget érne, mert a pasik nagy többsége kipróbálná, csak nem mondja. Már az is baj, ha őszinte? Miért nem válaszolsz egy sima nemmel és kész?! Ha pasit akarna bevonni, akkor is ugyanezt tennéd?
4/10 anonim válasza:
Igen, ha pasit akarna bevonni, akkor is nemet mondanék. A szex két emberre tartozik. A páromra és rám. Ha ezzel 90% kilőve (nem tudom ezt honnan szeded), akkor kilőve.
5/10 Rognar válasza:
Teljesen OK, ha valakinek("ërdekes" módon főként nőknek) nem fér bele, viszont nem értem hogy miért kéne "leteremteni" a mádik tagot, hogy fel merte vetni.
6/10 anonim válasza:
Én nem akartam először, aztán kipróbáltuk, megéri!:)
7/10 FarkasIldi1991 válasza:
Mi pl. pont keresünk lányt harmadiknak:-)
8/10 anonim válasza:
Mi is lányt keresünk harmadiknak, nem tudom mi ebben a fura.
26F
9/10 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy ő mit szólna +1 fiúhoz. Ha féltékeny lenne és nem akarná, akkor azt mondanám helyben vagyunk, mert én féltékeny lennék, nagyon.
10/10 anonim válasza:
Nálunk volt ilyen. Élből nemet mondtam. A párom kérte, hogy gondoljam át, beszéltünk róla, de továbbra is elutasítottam. Nem volt gond belőle. Én nem haragudtam rá, amiért felvetette a témát és ő sem neheztel, amiért nem mentem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!