Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha a barátotok szeretné kipróbálni hármasban (+1 lánnyal)?

Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Átgondolnám a kapcsolatot. De valószínűleg szakítanék.
2019. júl. 4. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Repülne.
2019. júl. 4. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
#1: Akkor a kapcsolatok 90%-a azonnal véget érne, mert a pasik nagy többsége kipróbálná, csak nem mondja. Már az is baj, ha őszinte? Miért nem válaszolsz egy sima nemmel és kész?! Ha pasit akarna bevonni, akkor is ugyanezt tennéd?
2019. júl. 4. 23:47
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ha pasit akarna bevonni, akkor is nemet mondanék. A szex két emberre tartozik. A páromra és rám. Ha ezzel 90% kilőve (nem tudom ezt honnan szeded), akkor kilőve.
2019. júl. 4. 23:50
 5/10 Rognar válasza:
65%
Teljesen OK, ha valakinek("ërdekes" módon főként nőknek) nem fér bele, viszont nem értem hogy miért kéne "leteremteni" a mádik tagot, hogy fel merte vetni.
2019. júl. 4. 23:58
 6/10 anonim válasza:
74%
Én nem akartam először, aztán kipróbáltuk, megéri!:)
2019. júl. 4. 23:59
 7/10 FarkasIldi1991 ***** válasza:
79%
Mi pl. pont keresünk lányt harmadiknak:-)
2019. júl. 5. 00:02
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Mi is lányt keresünk harmadiknak, nem tudom mi ebben a fura.

26F

2019. júl. 5. 06:15
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Megkérdezném, hogy ő mit szólna +1 fiúhoz. Ha féltékeny lenne és nem akarná, akkor azt mondanám helyben vagyunk, mert én féltékeny lennék, nagyon.
2019. júl. 5. 06:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk volt ilyen. Élből nemet mondtam. A párom kérte, hogy gondoljam át, beszéltünk róla, de továbbra is elutasítottam. Nem volt gond belőle. Én nem haragudtam rá, amiért felvetette a témát és ő sem neheztel, amiért nem mentem bele.
2019. júl. 5. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!