Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne ha igy csinálnám? Párommal szeretnénk kipróbálni a kikötözős szexet. (többi lenn)
Sziasztok!
Engem lányként nagyon izgat a gondolata, hogy szex előtt kikössem a párom az ágyhoz. Volt már, hogy mondtam neki poénból, igazából félig-meddig komolyan, és sosem volt vele baja. Az elképzelésem a következő: Megkérdezném, hogy megköthetem-e a kezét. Ha igent mond, akkor utána elkezdem kényeztetni, simogatom, orál stb. Azonban én ennyitől nem nedvesedem be annyira, így arra gondoltam, hogy egy 69. Barátom szereti ezt a pózt, de nem tudom mennyire venné ki hülyén magát ha csak úgy előzetes bejelentés nélkül ráülnék. :D Es itt akadtam el egy kicsit. Vagy kérdezzem meg szeretne-e 69-ezni? Egyikünknek sincs még ilyen jellegű tapasztalata, de engem nagyon izgat ezért kérdem. Köszönöm szépen!
a szöveg első felének semmi köze a másodikhoz. most azt akarod TŐLÜNK megtudni hogy hogyan kötözd ki vagy azt hogy rá merhetsz e ülni az arcára?
ami alatt leírtad ezt a kérdést pont odamehettél volna hozzá és két csók között megkérdezhetted volna hogy izgatná e ha ráülnél az arcára.
megint gyerekek tesznek fel komolytalan kérdéseket ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!