Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem kipróbálni a kikötözős szexet? 21/L
#4 Eleve kicsit panikbeteg vagyok,de ez meg jobban ratett. Remelem az ilyen fergek,mint Te visszakapjatok az elettol!
#6 Igen,ez hatalmas lemondas. Mivel a szexualitas,szexualis vagy egy osztonos dolog. Ne verd ki 2 hetig! Kivancsi vagyok menni fog-e,mert ez hasonlo,de okoskodni Tudsz. Nem mindenkit a hagyomanyos szex vonz.
#9 Rendben. Koszonom a segitseget,elmegyek.
#10 Neked is koszonom a segitseget.
"félek ha kikötöz bármi beteg dolgot megtehet velem"
Ez a lényege.
#11: Nem minden féreg tehet róla, hogy féreg lett. Legfeljebb arról, ha nem tesz ellene. Ahhoz empátia kell. De az meg megint nem döntés dolga.
Vissza a témára. Előbb ezt a paranoia, pánik dolgot kellene kikezelni. Addig akkora stresszt okozhat a kikötözés, hogy még szívrohamot kapsz.
Én például megbíznék a barátnőmben, hogy csinálna nagyon csúnya dolgokat velem, de tartanék tőle, hogy akár olyan banális dolog megesik, hogy beugrik a nyálam, nem bírnám felköhögni rendesen a kikötözés miatt, ő meg pánikba esik, nem bírja eloldani... vagy ilyesmi.
Viszont érdemes átgondolnod, hogy miért is izgat a dolog, milyen pluszt adna...lehet, hogy nem túl sokat.
#15 En vagyok rossz. Gratulalok. Normalis vagy?? Ez mar beteges. Ez nem csak BDSM ez mar beteges vonas. Direkt elkezdtel provokalni,ne nezz hulyenek.
#18 Hat nem csodalkoznek,mondjuk azt!
#14 Vicc vagy. Probalsz manipulalni. Itt arrol van szo ami SZUKSEGLET,erted? Mert ez egy szexualis vagy. Csak igazam lett,es probalsz atverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!