Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem merem kipróbálni a kikötöz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem kipróbálni a kikötözős szexet? 21/L

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon izgat,de nem bízom az emberekben,és félek ha kikötöz bármi beteg dolgot megtehet velem. Mit tegyek? :(

2019. júl. 6. 21:41
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

#4 Eleve kicsit panikbeteg vagyok,de ez meg jobban ratett. Remelem az ilyen fergek,mint Te visszakapjatok az elettol!

#6 Igen,ez hatalmas lemondas. Mivel a szexualitas,szexualis vagy egy osztonos dolog. Ne verd ki 2 hetig! Kivancsi vagyok menni fog-e,mert ez hasonlo,de okoskodni Tudsz. Nem mindenkit a hagyomanyos szex vonz.

2019. júl. 6. 21:51
 12/32 anonim ***** válasza:
Hetes vagyok, ok, ott vagyok kikötözve, fegyvert és drogot dobnak mellém, és..? Én bízom az emberekben.. Nem tudsz rólam semmit, nekem a leg egyszerűbb műveletekhez is ha úgy alakul segítség és bizalom kel.. Szóval pszt..
2019. júl. 6. 21:52
 13/32 A kérdező kommentje:

#9 Rendben. Koszonom a segitseget,elmegyek.

#10 Neked is koszonom a segitseget.

2019. júl. 6. 21:57
 14/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem, egyáltalán nem ugyan az a két dolog, én nyugodtan kielégítem magam mert annak nincs potenciális racionális veszélyforrása, nem egyenlő azzal ,hogy bizalmatlan vagyok, mégis ki a másik fél akitől ilyenkor tartani kell? Rossz hasonlat.
2019. júl. 6. 21:59
 15/32 anonim ***** válasza:
18%
kérdező köszönöm a szép szavakat tőled, ebből is látszik milyen ember vagy te. attól hogy te azt gondolod milyen a kötözős szex az nem azt jelenti a másiknak is azt jelenti. engem speciál izgat a vér látványa, de ha ettől féreg vagyok a szemedben, akkor te rosszabb ember vagy nálam.
2019. júl. 6. 22:00
 16/32 anonim ***** válasza:

"félek ha kikötöz bármi beteg dolgot megtehet velem"

Ez a lényege.

2019. júl. 6. 22:01
 17/32 anonim ***** válasza:
Nekem lenne egy ötletem, mit tudnál tenni. Megírhatom privátban, ha érdekel, hátha segít.
2019. júl. 6. 22:02
 18/32 anonymousreview60 ***** válasza:

#11: Nem minden féreg tehet róla, hogy féreg lett. Legfeljebb arról, ha nem tesz ellene. Ahhoz empátia kell. De az meg megint nem döntés dolga.

Vissza a témára. Előbb ezt a paranoia, pánik dolgot kellene kikezelni. Addig akkora stresszt okozhat a kikötözés, hogy még szívrohamot kapsz.

2019. júl. 6. 22:03
 19/32 anonim ***** válasza:

Én például megbíznék a barátnőmben, hogy csinálna nagyon csúnya dolgokat velem, de tartanék tőle, hogy akár olyan banális dolog megesik, hogy beugrik a nyálam, nem bírnám felköhögni rendesen a kikötözés miatt, ő meg pánikba esik, nem bírja eloldani... vagy ilyesmi.

Viszont érdemes átgondolnod, hogy miért is izgat a dolog, milyen pluszt adna...lehet, hogy nem túl sokat.

2019. júl. 6. 22:06
 20/32 A kérdező kommentje:

#15 En vagyok rossz. Gratulalok. Normalis vagy?? Ez mar beteges. Ez nem csak BDSM ez mar beteges vonas. Direkt elkezdtel provokalni,ne nezz hulyenek.

#18 Hat nem csodalkoznek,mondjuk azt!

#14 Vicc vagy. Probalsz manipulalni. Itt arrol van szo ami SZUKSEGLET,erted? Mert ez egy szexualis vagy. Csak igazam lett,es probalsz atverni.

2019. júl. 6. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!