Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen titkos, kevésbé ismert módszerek vannak amivel a pénisz mérete akár 5 centivel is meg növelhető?
Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 07:14
1/20 anonim válasza:
figyelj
csajozz be, ha feláll, már nőtt is, mintha lankadt lenne
2/20 anonim válasza:
Mindenfajta ártalmas hülyeséget el kell felejteni.
Fejés gyakorlat amitől jobb lesz.Jelqingnek is hívják.Amolyan pénisz kontroll gyakorlatnak hívnám.Fontos a félkemény erekció hogy ne legyen sérülés.Sok leírás van a neten.Utána pihentetni kell.Óvatosan péniszpumpa is néha.Péniszgyűrű a tövére ezek után szex közben nővel.
3/20 anonim válasza:
Nézd meg a PeGym oldalt fordítóval.Felejtsd el a reklámokat.Csak a gyakorlatokat figyeld.Kuksinövelő oldal nálunk,keress rá erre is.Ezeket végigolvasod és elkezded.Kakaóvajas testápoló hogy ne nyúzd a bőröd.
4/20 StevenUp válasza:
Zongorahúrral kösd meg a tövénél és a a húr másik végét meg egy autó után
5/20 anonim válasza:
Na azt mondta egy nő a tyúbon hogy ha 7,75cm hosszú addig rövid ami ennél hosszabb az nem számít rövidnek.Tuti neked is van valami 15-16centid.Csak még nem volt igazi kemény erekciód.
7/20 anonim válasza:
Láttam egyszer egy videot amin egy benszülött egy faágra tekerte fel a péloját feltekerte felét jol lenyujtotta aztán feltekerte mégjobban aztán vissza majdnem teljessen lenyujtotta aztán igy tovább elég durva lehet :D
8/20 anonim válasza:
#7 Azt én is láttam.Van ez a karon áthúzásos pénisznyújtás az ahhoz hasonló.Én is csináltam.
10/20 anonim válasza:
A pénisz méretét NEM LEHET NÖVELNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!