Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány illetve nő akinek bejön a hosszú, vékony pénisz?
Figyelt kérdés
Nem olyan gázpalack f..z. Mert jó hogy izgatja a puncitok de nagyon csúnyák...
F/28
2019. júl. 5. 09:35
1/38 anonim válasza:
Attól, h neked nem ilyen f*rkad van, még az a pénisz sem csúnya!
Nekem jobban bejön a vastag pénisz mint a vékony.
L
2/38 anonim válasza:
Szerintem ha van valakid nem a péniszed szereti hanem téged.És elfogadja amilyen mert nem te tehetsz róla.Legalább is ez az én véleményem...
3/38 anonim válasza:
Utolsó! Ha nem jó a szex, a kapcsolat se hosszú életű!
4/38 anonim válasza:
Utolsó
Ezer dologtol fugg a szex milyensége,nem csak a farokmérettől
5/38 anonim válasza:
A farokméret nagyban meghatározza! Kicsi ne legyen! Örök törvény!
6/38 anonim válasza:
Igen! Komplexusom van, megközelítőleg 18 cm, ne foglalkozatok vele.
A köldököm aljáig ér, 2 markos és miután ráfogtam még a makk kilátszik!
7/38 anonim válasza:
Szerintem nagyon ronda a hosszú és vékony pénisz. Inkább kisebb és vastag legyen
8/38 anonim válasza:
Én írtam a mit? Azt se tudod ki vagyok...
9/38 anonim válasza:
Még mindig jobb mint ha uborka rövidségű és mellé még vékony is lenne pl 12_3,5cm. Ne ez már majdnem mikro pénisz kategória. Egyre több kérdés jön fel a kicsi és vagy vékony méretek miatt, lehet itt hazudozni, hogy nem számít a méret, de a valóság az úgyis teljesen mást mutat. Miért nincsenek a 17-18_5cm-esnek komplexusaik? Mert azzal a mérettel gyakorlatilag a nők 99%-nál sikered lesz, szemben egy vicc kategóriás kicsi/vékony selejttel max 1-2%-nál. Mernék egyet fogadni, hogy a tartósan KÉNYSZER egyedülálló férfiak nagy részének kicsi a mérete vagy alacsony a testmagassága!
10/38 anonim válasza:
#11 na megint egy komplexusos. Nekem 14/4 és soha az életben nem volt rá panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!