Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek hany cm hosszú pénisz az ami mar faj ha bennetek van tövig?
Figyelt kérdés
Emellett érdekelne mi volt a maximum amivel ugymond dolgotok volt .2019. júl. 3. 21:52
1/19 anonim válasza:
Egyszer voltam egy 20+ centis pasival, az fájt, de nem is figyelt rám oda eléggé. A mostani barátomé 18-19 cm lehet, ennél nem kéne nagyobb, néha még ő is megbök rossz helyen, pedig nagyon figyelmes.
2/19 anonim válasza:
17-22 cm között simán kell nekik, ha fullra fel vannak izgatva! Benyeli a puncijuk ne aggódj. Még kívánják is, csak legyen olyan HELL-es doboz vastag:)
3/19 anonim válasza:
A férjemé 20 cm körül van, átlagnál kicsit vastagabb.
Eddig ez a legnagyobb. Nagyon kell figyelnie, hogy ne fájjon, én meglehetősen szűk vagyok.
4/19 anonim válasza:
18 cm, bár lehet hogy inkább a vastagsággal volt gond.
És vékonyabb volt mint egy helles doboz, mégis mindig szétszakította a gátam.
5/19 anonim válasza:
Nem szeretem ha olyan koktélkeverô vékony, de azt se ha olyan vastag mint egy elefánt ormánya. A hossza ne legyen több mint 18cm
7/19 anonim válasza:
18 de nálam is inkább a vastagsaggal volt gond és hogy szűk a puncim. Meg nem is volt valami figyelmes a srác.
22l
9/19 anonim válasza:
Na és akkor mondják hogy az átlagos elég...
Meg nem számit a méret...
10/19 anonim válasza:
Szerintem sokan nemtudnak merni. Nekem eddig 7 partnerem volt,osszesnek 12-17 cm volt. De itt minden pasinak,illerve csaj pasijanak 18+ loll. 30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!