Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a bunkó, nagymenő szemét, beképzelt pasik jobbak az ágyban?
Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 18:23
11/22 anonim válasza:
Az ágyban is bunkók, nagyképűek. Akkor mitől is lennének jobbak?
12/22 anonim válasza:
Pont hogy rosszabbak. Egyszer tiniként felszedtem egy ilyet. Azt sem tudta hol a csikló,meg a hüvely. 😂 Hál'Istennek utána már megjött az eszem. 26/L
13/22 anonim válasza:
Nem.
Azoknak általában csak a szájuk a nagy és a teljesítményük nulla
15/22 A kérdező kommentje:
amennyire nővérem szavából kivettem legalábbis.
2019. júl. 4. 19:03
16/22 anonim válasza:
22 szexuális viszonyom volt életemben (csak itt merem elmondani) És nem szoktam általánosítani, de most igazat kell hogy adjak. A tapasztalataim azt mutatják, hogy aki rámenősebb, nagymenő volt, azok jobbak voltak. Valahogy magabiztosabbak, tudják mit csinálnak, és aki beképzelt, általában kicsit jobban is adott magára.
Nem kérek privátot köszi.
17/22 anonim válasza:
Szerintem ez rohadt nagy f***ság, ha csak jól megdugatni akarod magad egy normális pasi is megtudja tenni, viszont egy bunkó stb nem fogja nézni neked mi esik jól, ellentétben egy normális pasival. Ugyan úgy vágynak erre a normális pasik mint a bunkók csak ők nem mennek úgy oda. 20/F
18/22 A kérdező kommentje:
mondjuk van az a mondás, hogy "amelyik kutya ugat az nem harap"
2019. júl. 4. 19:25
20/22 anonim válasza:
Persze, nem véletlenül választja az összes nő őket,
Mig a félénk srácokat egy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!