Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemét lennék ha ezt megcsinál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét lennék ha ezt megcsinálnám vele? (Szűz fiú)

Figyelt kérdés

Van egy félénk pattanásos tipikus szűz fiú ismerősöm, aki bevallotta, hogy tetszem neki. Nem akarom túl hosszúra ezt a sztorit, lényeg, hogy nagyon aranyos fiú és nekem ő nem tetszik de szexuálisan nagyon beindít hogy én vegyem el a szüzességét, meg irányítsam, meg hasonlók. Nem tudom miért van ez velem már face-n is ráírtam pedig annyira taszít mint "férfi", de mégis beindít a tudat hogy egy tapasztalatlan félénk srác.. és még lehet meg is bántanám, ha ő többet érez.

Mit csináljak? Menjek ebbe bele hallgassak az "ösztöneimre"? Vagy hagyjam szegényt? :D áhh már komolyan nem tudom. Múltkor is beszélgettünk és nevetés közben megfogtam a vállát és elpirult és engem ez a félénkség valamiért annyira beindít... de tudom hogy utána már nem érdekelne. De nagyon beindítja a fantáziámat milyen lenne vele lefeküdni. Csak ő tuti többet gondolna.. az meg hogy bevalljam neki hogy csak egy menetet akarok tőle az szerintem lány létemre nagyon gáz...

Ő 19. Én 20.

2018. júl. 9. 22:57
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
24%
Beteg rib...
2018. júl. 9. 23:00
 2/35 anonim ***** válasza:
67%
Nem gaz. Sokkal korrektebb ha megbeszeled vele h csak egy ejszakarol van szo. Persze biztis beled lesz zugva stb de ezt ertesd meg velw h csak sex es csak egyszer
2018. júl. 9. 23:00
 3/35 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem beszéld meg vele, had örüljön. De semmiképp se ámítsd. Ha akarja, belemegy, ha nem és szerelemre vágyik, akkor nem. Csak játssz tisztán!
2018. júl. 9. 23:02
 4/35 A kérdező kommentje:

Igen végülis igazatok van :)

Ment a zöld kéz

2018. júl. 9. 23:02
 5/35 anonim ***** válasza:
92%

Ha fordítva lenne, a "szűz lányra beinduló srác" már olyan szinten kapná az ívet, hogy kapaszkodnia kellene a klaviatúrába, jelen esetben meg még helyeselnek is.

Kérdező, a srác nyilvánvalóan többet érez, mint szexuális vágy, innentől kezdve, ha te poénból és önös érdekből (szórakozásból) "lenyomsz" (valami azt súgja, hogy odáig se jutnátok el) vele egy menetet, majd adott esetben megalázod (simán benne van a pakliban), akkor igen komoly lelki törést okozhatsz nála.

Tudom, fun, de 20 évesen, jogilag felnőtt emberként akár gondolkozhatnál is.

2018. júl. 9. 23:06
 6/35 anonim ***** válasza:
27%

Egyetértek az 5-ös válaszolóval, kedves kérdező, ez elég szemét hozzáállás lenne a részedről.

Nagyon nem lenne korrekt, ha önző módon kihasználnád a srácot, pont az első alkalom fontos, te pedig lerombolnád az önbizalmát teljesen azzal, ha utána faképnél hagynád.

Egyáltalán nem menő dolog kihasználni másokat.

2018. júl. 9. 23:27
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Szűztelenító önkéntes te vagy?
2018. júl. 9. 23:41
 8/35 anonim ***** válasza:
70%

Legyél vele őszinte. Ne hallgass a nyafogókra.

Ha srác lennél, ő meg csaj, akkor ugyanez lenne a helyzet. A lényeg, hogy tudasd vele, hogy csak arra kell. Így mindkettőtök megkapja, amit akar. Ha ő nem akar így belemenni, akkor ennyi.

2018. júl. 10. 00:02
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd ezt vele.
2018. júl. 10. 02:55
 10/35 anonim ***** válasza:
45%

Hagyjad szegényt,hagyd olyan lánynak aki férfiként is tekint rá és úgy szereti majd,majd kikupálódik.

Velem ezt több nő is eljátszotta és volt akiből egy kisebb vonatszerencsétlenség lett,végül én sajnáltam meg.

2018. júl. 10. 03:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!