Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemét lennék ha ezt megcsinál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét lennék ha ezt megcsinálnám vele? (Szűz fiú)

Figyelt kérdés

Van egy félénk pattanásos tipikus szűz fiú ismerősöm, aki bevallotta, hogy tetszem neki. Nem akarom túl hosszúra ezt a sztorit, lényeg, hogy nagyon aranyos fiú és nekem ő nem tetszik de szexuálisan nagyon beindít hogy én vegyem el a szüzességét, meg irányítsam, meg hasonlók. Nem tudom miért van ez velem már face-n is ráírtam pedig annyira taszít mint "férfi", de mégis beindít a tudat hogy egy tapasztalatlan félénk srác.. és még lehet meg is bántanám, ha ő többet érez.

Mit csináljak? Menjek ebbe bele hallgassak az "ösztöneimre"? Vagy hagyjam szegényt? :D áhh már komolyan nem tudom. Múltkor is beszélgettünk és nevetés közben megfogtam a vállát és elpirult és engem ez a félénkség valamiért annyira beindít... de tudom hogy utána már nem érdekelne. De nagyon beindítja a fantáziámat milyen lenne vele lefeküdni. Csak ő tuti többet gondolna.. az meg hogy bevalljam neki hogy csak egy menetet akarok tőle az szerintem lány létemre nagyon gáz...

Ő 19. Én 20.

2018. júl. 9. 22:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Csoro srác, lehet majd 30 évesen full Elliot Rodgersbe megy át közben pedig egy fullos csaj fantáziált róla :D
2018. júl. 13. 06:33
 32/35 anonim ***** válasza:

"Mert nekem tök izgis lenne de tényleg berakná 3 lökés és ennyi, az eléggé kiábrándító lenne."

Tegyük fel, hogy tapasztalt vagy. Ha ez igaz, akkor erre számítasz és ellene teszel olyanokkal, mint pl nem egy menetre teszed fel az egész szexet. A legtöbb pasi képes legalább 2 menetre, de fiatal szűz lehet 3-4re is.

Vagyis játszadozás órákon keresztül. Megtanítod elsőnek a puncival bánni, ujjazás, orál, csók, nyalás, simogatás, majd te oldaladról is ugyanez, így már alap, hogy a srác elsül. Jöhet a második menet és így tovább.

De ez mind lutri, mint a legtöbb szex egy új emberrel. Nem szükséges szűz pasit találnod, hogy rossz legyen a szex, nagyon nagyon sok az olyan pasi aki már megdugott 100 lányt, mert nagyon nagy csábító, mégis nagyon pocsék az ágyban és persze nem egyszer fordul elő, hogy a kezdő egy őstehetség.

A letámadás amúgy megeshet, de ez kb minden pasival megeshet akinek feláll a farka és elveszíti az önkontrollt. Ez is ugyanúgy zsákbamacska.

Csak én úgy vagyok, hogy azért nem szexelni, mert "ki tudja, hogy mi lesz", elég negatív hozzáállás, így csak tényleg úgy tudsz összejönni valakivel, ha egy barátnő már letesztelte az illetőt és tudod, hogy minden klappol vele.

2018. júl. 13. 10:57
 33/35 anonim ***** válasza:
Az utolsó a számból vette ki a szavakat. 💪👍✌👏👏👏
2018. júl. 15. 09:24
 34/35 anonim ***** válasza:
Egy ilyen szűz fiú gondolatban engem is izgat. Sőt, volt olyan szerencsém, hogy egyszer már teljesült ez a vágyam, és nálam az volt a lényeg hogy a srác élvezze. Én irányítom, vezetem rá a dolgokra, de had érezze magát jól. Megalázni sosem akarnék egy ennyire ártatlan srácot. Amikor nekem összejött, az izgatott, hogy egyrészt nagyon fiatal volt (nem kisgyerek!) másrészt nagyon tudta élvezni. Jó dolog, ha te vagy az első, aki elélvezteti.
2018. júl. 15. 22:04
 35/35 anonim ***** válasza:
Na, azért még vannak rendes csajok. 😍
2018. júl. 16. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!