Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemét lennék ha ezt megcsinál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét lennék ha ezt megcsinálnám vele? (Szűz fiú)

Figyelt kérdés

Van egy félénk pattanásos tipikus szűz fiú ismerősöm, aki bevallotta, hogy tetszem neki. Nem akarom túl hosszúra ezt a sztorit, lényeg, hogy nagyon aranyos fiú és nekem ő nem tetszik de szexuálisan nagyon beindít hogy én vegyem el a szüzességét, meg irányítsam, meg hasonlók. Nem tudom miért van ez velem már face-n is ráírtam pedig annyira taszít mint "férfi", de mégis beindít a tudat hogy egy tapasztalatlan félénk srác.. és még lehet meg is bántanám, ha ő többet érez.

Mit csináljak? Menjek ebbe bele hallgassak az "ösztöneimre"? Vagy hagyjam szegényt? :D áhh már komolyan nem tudom. Múltkor is beszélgettünk és nevetés közben megfogtam a vállát és elpirult és engem ez a félénkség valamiért annyira beindít... de tudom hogy utána már nem érdekelne. De nagyon beindítja a fantáziámat milyen lenne vele lefeküdni. Csak ő tuti többet gondolna.. az meg hogy bevalljam neki hogy csak egy menetet akarok tőle az szerintem lány létemre nagyon gáz...

Ő 19. Én 20.

2018. júl. 9. 22:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom, tedd meg. Ameddig ő is el tudja fogadni higy sex. Mondjuk, szerintem alapból több alkalom lenne mivel tapasztalatlan és nem tudna az elején teljesíteni. Szerezz neki örömet. 😊😉
2018. júl. 10. 05:18
 12/35 anonim ***** válasza:
Basszus, az én környezetemben miért nincsenek ilyen lányok? :D
2018. júl. 10. 07:28
 13/35 anonim ***** válasza:
arra azért számíts, hogy utána levakarhatatlan lesz és halálosan beléd szeret. a szex ezt előhozza
2018. júl. 10. 10:25
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves lepontozók, szerintem a lány stílusából egyértelmű, hogy ő nem örömet akar szerezni a srácnak, hanem csak elvenni neki.

Igaza van annak, aki azt írta, hogy fordított esetben, ha egy férfi írna ki egy ilyen kérdést, hogy el akarja venni egy lány szüzességét, de csak egy menetre kell neki, a pasit már elküldték volna melegebb éghajlatra.

Szerintem nincs igazuk azoknak akik azt mondják, hogy beszéld meg vele. A srác úgyis igent fog mondani, mert reménykedni fog, hátha lesz több is. Utána meg beléd fog szeretni. Inkább hagyd békén a srácot.

2018. júl. 10. 12:37
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen is légy vele őszinte, és az azért nem könnyű főleg ha szűz hogy egy alkalom lenne. Nem mondom hogy egy lánynak mindig könnyebb de ha izgulsz pasi ként azt sem tudod mit hová dugj ne görcsösen de azért az ember örömöt is szeretne okozni a lánynak... Va picit is fontos neked hogy mi lesz utána akkor ne egy alkalomra akard csak, így kletkezhetnek azok a traumák amelyek után az embernek évekre évtizedekre elmegy a kedve a szextől és akár kapcsolata sem lesz... Én is picit belezúgtam a csajba akivel az első volt pedig foglalt volt nem ígért semmit, viszont pár alkalom után azt hitte csak azért mert jó volt a szex bármit megtehet, kidobhat majd újra vissza hívhat. Szóval gondold meg azért... Nem mondom hogy ne élvezd de ne támassz teljesíthetetlen elvárásokat hiszen még szűz és biztos a te életedben is van olyan amiben nem a legügyesebb vagy és hogy esne hogy mondjuk egy srác akiért őrülten oda vagy azt mondaná hogy segít benne, mondjuk nyelvtanulást vagy mit vegyünk példának, majd közölné az első óra után hogy bocsi csak kíváncsi voltam hogy tanulnál kínaiul de hát nem megy ez neked na szevasz... Na nem akarom ragozni csak józanul és vigyázzatok egymásra
2018. júl. 10. 12:54
 16/35 anonim ***** válasza:
40%

Inkább hagyd őt békén. Neked csak egy menet lenne, ő meg lehet, hogy halálosan beléd szeretne, és sokáig nem tudná feldolgozni, hogy így kihasználtad.

Hagyd, hogy az vegye el a szüzességét, aki meg is érdemli.

2018. júl. 10. 13:17
 17/35 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van. Viszont az nem igaz hogy saját örömömet lelném csak benne. Az izgatna inkább, hogy én mutatok meg neki mindent. Én irányítanám őt. Hát nem tudom tényleg, sosem volt még barátnője, szemüveges vékony fiúcska.. nem tudom miért hozza ezt ki belőlem :D

De nem akarok szemét lenni ha esetleg tényleg megbántom. Úgyhogy marad fantázia...

A sok felajánlást köszönöm levélben, de azért nem izgat fel minden szűz srác :D sőt ha mégis akkor csak olyan aki félénk. Nem aki már fényképen küldözgeti a himbilimbijét.

2018. júl. 10. 15:55
 18/35 anonim ***** válasza:

Szerintem közöld vele az igazat és ha belemegy, feküdj le vele.

Engem is izgat, hogy elvegyem egy szűz fiúnak...

2018. júl. 10. 16:38
 19/35 anonim ***** válasza:
Amúgy a félénk pirulós szűz fiúk azok cukik is nagyon úgyhogy megértelek.
2018. júl. 10. 18:31
 20/35 anonim ***** válasza:
Neeeee, ne hagyd!!!! Igenis tedd meg. Basszus, ne már, ne gyertek ezzel a hulla szerelmes dumával. Ha nem kap 1 kis erősítést a srác, lehet soha nem lesz nője, mert félénk. Igenis segíts neki elindulni.
2018. júl. 11. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!