Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem csukja be a szemét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem csukja be a szemét?

Figyelt kérdés
A pasim ,amikor csókolózunk. Szerintetek?
2019. ápr. 22. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Nincs benne érzelmileg.
2019. ápr. 22. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Első: de női válasz....az, hogy szereti nézni az arcod, a bőröd, nem opció. Csak ez a csernusimikés marhaság. Gratulálok!
2019. ápr. 22. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Ráadásul honnan tudod, hogy nem csukja be, ha te becsukod....:-P
2019. ápr. 22. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Mit szeret nézni olyan közelről?? :D

Nincs benne érzelem akkor.

2019. ápr. 22. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Van, aki be szereti közben csukni a szemét, van, aki nem. Én mondjuk szeretem becsukni, mert SZÁMOMRA az úgy érzékibb. De valakinek meg pont az okos extra örömöt, ha közben láthatja a szerelmét.

Egyébként meg miért nem kérdezed meg tőle? Szerintem erre ő tudná a leghitelesebb választ adni. ;)

2019. ápr. 22. 13:24
 6/6 xKakashix ***** válasza:

az ha csókolózás közben nem csukja be a szemét, tehát végig nyitva van, kiba$zott ijesztő tud lenni és nem normális :D

ha néha kinyitja a szemét mikor csók közben van egy kis megszakítás, az teljesen normális, de ha állandóan nyitva van kicsit betegesen néz ki főleg külső szemmel.. (láttam vidit)

2019. ápr. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!