Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csukja be a szemét csók közben?
Figyelt kérdés
Oké, hogy nekem is nyitva volt, különben honnan tudnám, hogy nem csukja be. :D Viszont szerintem néha egy kis leskelődés belefér. Viszont azt vettem észre, hogy tágra nyílt szemekkel csókol, és csak akkor csukja be, ha "rajtakapom". És nem értem, hogy ez miért van, illetve mit gondolhat a srác.2015. szept. 21. 12:37
1/8 anonim válasza:
Miért nem kérdezel rá? :)
Amúgy lehet, hogy tetszik neki a látvány, jobban esik neki így. Ez nem vesz el semmit sem a csók értékéből.
3/8 A kérdező kommentje:
Persze, csak kicsit olyan érzésem van, mintha unná, vagy máshol járna, de állítása szerint élvezi, és őszintének tűnik, csak furcsállom, mivel nekem zavaró, ha nyitott szemmel csókolózok. Ösztönösen becsukom, mert így érzékibb számomra. :)
2015. szept. 21. 12:58
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen barátom. Én nem kérdeztem rá, hanem ha észrevettem elkezdtem bámulni de túlfigurázva, amit persze észrevett és röhögésben törtünk ki. :D Így szokott le róla.
5/8 anonim válasza:
Amúgy tényleg vagy a látvány tetszik neki vagy ő így szokta meg ilyesmi. Ne komplikáld túl. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Én is próbálom viccesre venni, és visszabánulok rá. :D Csak ezután csukja be. :D De ha neki így a jó, elfogadom, csak fura. :)
2015. szept. 21. 13:02
7/8 anonim válasza:
Öregeim szerint sose bízz olyan emberben, aki nyitott szemmel csókol. És milyen igazuk volt, rendre bebizonyosodott, hogy sumák emberek. Szóval, az is igaz, hogy nem visz bele szenvedélyt, valami hátsó szándéka is lehet, manipulatív egyének is szoktak nyitott szemmel csókolni. Nem bíznak meg a másikban stb.
8/8 anonim válasza:
mert pszichopata es nezni akar kozben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!