Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók gondjaim lennének?
Figyelt kérdés
Mostani barátnőmnek én vagyok az első barátja.18/F 15/l,és az a helyzet,hogy eléggé ügyetlenke csókolózás terén.Hogyan taníthatnám meg neki? Nem vagyok egy komoly ember,tehát lazábban is menne a tanítósdi,és úgy szeretném,hogy ne bántódjon meg.Általában a nyelvét idővel sem dugja a számba,mert nagyon visszafogott (viszont egyre bátrabb,és egyre jobban kívánja a nyelvem,ami jó pont)Továbbá amikor végre kinyitja a száját,akkor megfogja,oldalra fordítja,és a száját a számba dugva lassan elkezd körözni a nyelvével.na most egy csók nálam ilyen kb:
Igaz nem ismerem a szóbanforgó lányt de mindenképpen meg sértődne szerintem ha tanítani akarnád. Én a hejedben várnék hogy ki tanulja magátol h mit csináljon
2014. aug. 20. 01:19
2/11 anonim válasza:
Ilyet szól mintha a csöves nyalná a vajas dobozt XD
2014. aug. 20. 01:19
3/11 A kérdező kommentje:
Rendben várni fogok,csak van egy kis gond.Ő lenne a 3. csaj aki így csókol,és kezdek megőrülni egy őrült szenvedélyes csók után,ő meg fiatal...
2014. aug. 20. 01:25
4/11 anonim válasza:
Én nem sértődnék meg ha óvatosan nem bántóan tálalják fel hogy béna vagyok. Nekem eddig egy kapcsolatom volt csak és a srác nagyon bénán csókolt. Hasonlóan a fentebb leírthoz. Én vártam hogy javuljon a helyzet. Nem jártam sikerrel. Szerintem próbálkozz be nála valami olyasmivel hogy : Tanultam egy módszert régen amivel szerintem jobb lenne a csók kipróbáljuk? Jó persze nem profi szöveg de így nem sértő szerintem.
2014. aug. 20. 01:26
5/11 anonim válasza:
Miért sértődne meg? Fiatal... tanítgasd nyugodtan, de ne bántóan...
Különben miért változtatna?
2014. aug. 20. 01:27
6/11 A kérdező kommentje:
Nos igen,tapintatosság van bennem.Kitalálok valamit,hátha...de addig is maradok a pusziknál,azt legalább különlegesen adja :)
2014. aug. 20. 01:28
7/11 anonim válasza:
Miért sértődne meg? Szerintem semmi sértő nem lenne benne, ha a srác azt mondaná, majd ő megmutatja, hogyan kell, szerinte hogyan jó. Ha a lány még nem nagyon csinált ilyet, lehet örülne is neki, ha megmutatná. Nyilván nem úgy kell közölni vele a dolgot, hogy "figyi olyan veled smárolni mintha egy csöves nyalná a vajas dobozt"... :D
8/11 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm ! :D
9/11 A kérdező kommentje:
jajj na :D akkor margarinos doboz,ha úgy jobb
2014. aug. 20. 01:29
10/11 anonim válasza:
ez a csajttol fugg hogy megsertodik e vagy sem. de azt tudnod kell hogy olyat rohogtem a a leirason hogy leeste az agyrol xD az a pelda nagyon tetszett. :'D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!