Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lehetséges azért csukja be a szemét szex közben mert másra gondol? Vagy más férfi is mikor elélvez meg koncentrál akkor becsukja?
Általában amikor becsukom egy sokkal jobb nőre gondolok.
Szívás.
Mindenki máshogy szokta.
Én nyitva tartom a szememet. Van aki csukva. Ha ennyire nem bízol meg a párodban, akkor minek csináljátok?
És mi van akkor, ha másra gondol?
Jó ez úgy volt mikor hátulról hatolt belém akkor csukva volt a szeme (tükörben láttam) de pl mikor ő van felül akkor volt hogy csukva volt de általaban engem nézett mindenhol.
Azért kérdezem mert nem olyan sokszor feküdtünk még le és nem tudom hogy ez normális vagy valami másért csinálja így. De ha állítása szerint szexinek tart akkor nem hiszem hogy másra gondol. Nem??
*facepalm* Na jó, nő vagyok, de ennyire azért még én se gondolom túl a dolgokat...
A legtöbb ember becsukja a szemét szex közben, ki hosszabb, ki rövidebb időre. Ezen felesleges aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!