Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom csak azért csukhatja be a szemét általában szex közben, mert másra gondol? Természetesen nyitva is szokott lenni, de többnyire csukva van
Figyelt kérdés
Bár magamon is észre szoktam venni hogy néha becsukom2019. ápr. 9. 21:23
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok gondolatolvasó. Nem tudom, hogy a párod mire gondol szex közben. Én sokszor csak azért csukom be a szemem, mert akkor az érzésre figyelek. Nem érdekel a látvány. Az egyetlen érzékszervem a tapintás lesz és akkor épp a testemmel érzékelek. Az érintésekre, simogatásokra, figyelek. Arra, ahogy a puncimban csúszkál, ahogy a melleim hozzá érnek az ő mellkasához miközben test a testhez simul és ahogy a nyelvével simogatja az enyémet.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, miért csak 58%-a hasznos a válaszaidnak... ez 100%-os!
4/6 anonim válasza:
Miért, csókolózáskor miért csukják be az emberek a szemüket?:D Biztos másra gondolnak...
5/6 anonim válasza:
Ha nehezen tudom elélvezni akkor én is becsukom és elképzelem a szitut az egyik exemmel aki egy vadállat volt az ágyban. Ilyenkor secperc alatt elélvezek. Ettől még nem csalnám meg a páromat.
6/6 anonim válasza:
Szerintem másra gondol, vagy nem tetszel neki, ha szinte mindig becsukja. Ha csak néha, az nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!