Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem reggel kinyitja a szemét és már tapiz engem, de én még olyan korán azt sem tudom hol vagyok és így nem jó a szex. Miert csinaljak ezt a pasik? 25/l
Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 21:40
1/18 anonim válasza:
Mert a férfiaknak ébredést követően a legmagasabb a tesztoszteron szintjük, és emiatt merevedésük van. Minek mentél férjhez ha még ezt sem tudod? És miért nem tőle kérdezed meg?
2/18 A kérdező kommentje:
De én azt tudom. De ha már elmondtam neki vagy 3-szor h reggel így nem jó miért nem érti meg??
2018. febr. 8. 21:45
3/18 anonim válasza:
és akkor verje ki magának ha kivánja?
4/18 anonim válasza:
És mi honnan tudjuk miért nem érti meg?
5/18 A kérdező kommentje:
Ne verje ki maganak. Csak akkor legalább 1 órát várjon még felébredek rendesen
2018. febr. 8. 21:51
6/18 anonim válasza:
Mi lenne ha ezt a férjeddel beszélnéd meg? Nyugi, költői kérdés volt!
7/18 anonim válasza:
az én barátom is ilyen de kezd rájönni hogy nem jó az ha kómás vagyok és nem vagyok olyan aktív mint máskor.
8/18 anonim válasza:
Egy órával ébredés után már úton vagyok munkába.
Nincs reggel olyan sok idő.
9/18 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok reggelente ha a barátnőmmel alszok. Nem igen tudok mit tenni ellene, ez minden férfinél így van reggelente. Persze ő meg kómás reggel, de én meg teljesen ki vagyok már. 21/F
10/18 A kérdező kommentje:
Jó akk elég egy fél óra is. 6kor kelünk és fél nyolckor indulunk dolgozni
2018. febr. 8. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!