Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak! Összejönnétek olyan lánnyal aki füvezik?
Sok vénember, éhes kecske káposztával álmodik... :D :D :D
Ez egy kérdés, nem társkeresési lehetőség.
Ennyi idősen romlik az agy megértési része?
Gondolom telebombáztátok priváttal is, nem csak itt ajánlkoztok.
Elég gáz...
En igen...
Én nem csinálom de bevalalnalak és ke is szoktatnalak téged :)
Szexkapcsolatra igen, de ebből komoly kapcsolat nem hinném, hogy lehetne.
29f
Imádnálak :d, feltéve ha lehet Veled mást is csinálni és nem minden nap csak abból áll, hogy be vagy állva :).
31F
Ez leginkább attól függ, hogy miért és mennyit szív? Ha pl csak este, elalvás előtt, hogy jobban aludjon, vagy esetleg a munkája végett, hogy nyugodt maradjon az szerintem nem olyan gáz. Egyébként pedig rengeteg jótékony hatása van a cannabisnak! Azt hiszem, ha nem vinné túlzásba és nem akarna engem is rászoktatni, akkor minden további nélkül. Azt hiszem, menne.
48+Ffi
Nem hiszem. Nyílván vannak egészségügyi kockázatai, nem szivesen jönnék össze senkivel akinek káros szenvedélyei vannak.
A kérdés elég félreérthető. Füvezik? Számomra ez olyan aki napi/heti többszöri rendszerességgel beáll kicsit.
Valószínüleg jobban viselném mint ha cigaretázna rendszeresen.
Illetve gyerekvállalás esetén semmi esetre sen viselném le, hogy hatása lehessen a fejlődő életre
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!