Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki füvezik bizonyos időközönként?
A fű nem érdekelne, sem a pia
De ha én vagyok a palija akkor ne autókázzon más csávókkal éjjel, úgy, hogy hazudik nekem, meg amúgy se
Tehát járnék-e, egy piás, drogos, tiniribivel?
Nem, mert nem vagyok nettó idióta!
De ha fullos, 1-2 patront kapna.
Fiatalság bolondság :D
Sajnos a környezetemben, rengeteg a füves. ismijeim 80%a kb, én ha meghallom, hogy a csaj füvezik onnantól nem szoktam komolyan venni.
Nem jönnék össze ilyennel. Ha összeis jönnék, akkor csak ennek szabadna hibájának lenni, az hogy egyszer kétszer iszik az nem zavar, de ha nélkülem akkor talán egyből lapát :)
Előttem szóló, te csak ne tervezgesd a felakasztást! Majd kimászol ebből a helyzetből! én mikor ilyen helyzetben voltam elmentem dolgozni, hogy ne unatkozzak, melóba rájöttem mik a céljaim és azokat hajtom, 21 évesen, saját családi házam van (nem albi) saját autóm, amit készülök lecserélni egy szép bömösre (vagy mercire, nem döntöttem el) és van egy motrom amit most készítek fel a szezonra, hogy mehessek pályázni. Én is sikertelen vagyok a nőknél, naés? Elkezdtem edzeni, idővel meg is látszik majd, és onnét önbizalmam is lesz.
Nem kertelek, menj el dolgozni, mert túl sok a sabadidőd amit nem tudsz értelmesen kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!