Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki füvezik bizonyos időközönként?
17es, mit vársz ezzel az önsajnálattal? Azt hiszed, ha sajnáltatod itt magad majd egy olyan lány rádír akire te vágysz és majd megoldódik a gondod? Hát nem! Senkit nem fogsz érdekelni ezt most mondom! kicsit durvábban ez igaz, de a lényeg a lényeg, felesleges élned? Na persze, mondhatná ezt mindenki, csak azért mert gyakorin nem jön neki össze, hát nem is fog! A lányok 90% tudja, hogy itt normális párt nem igazán fog találni, aztán meglátnak téged és a sírásod és teljesen elegük lesz.
Persze, nekem ne akard bemesélni, hogy jön egy külsőre mondjuk 6.5/10 ami már bőven jó kategória nálam, tudtok beszélni, jó fej, értelmes és inteligens, nem a bmeg minden második szava és művelt, ne mond nekem, hogy csak azért nem jönnél össze vele, mert már volt előtted valakije, amikor kedves humoros és teljesen a te ízlésed teljesen hozzád való. ne meséld nekem ezt be, mert nekem nem fogsz hazudni, mert nem érdekel, magadnak fogsz hazudni. ne sajnáltasd itt magad.
Ez volt az utolsó, hogy írtam neked, ha ezek után is hajkurászni fogod, hogy te lekéstél 18!?!? évesen az életről akkor elfogadtam és jó sajnáltatást továbbra is!
Utolsó! Sajnos egyet kell értsek a 18-as válaszolóval. Tényleg úgy jön le az írásodból, mintha azt várnád, hogy itt valaki megszánjon téged egy életre szóló kapcsolattal. Mindenért tenni kell, így nem leszel férfi egyetlen igényes nő szemében sem.
Máskülönben itt nem kell egymás torkának esni, foglalkozzunk továbbra is a kérdéssel. Ne a válaszoló magánéletét firtassuk köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!