Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány/nő aki szereti, szokott sexchatelni?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor írjatok le hogy mi a jó benne? Idegennel vagy ismerőssel szoktatok? Kort írjatok legyszives. Ffi.2019. júl. 1. 10:21
1/6 anonim válasza:
Idegennel szoktam nagyon felizgat a dolog. Nem tudunk egymásról semmit csak kielegitjuk a masikat neten keresztül.
22l
2/6 anonim válasza:
Igen, idegenekkel névtelenül, szabadon. Minden fantázia és mocskos dolog belefér.
Itteni pasikkal nem fogok, ne írjatok.
3/6 anonim válasza:
Már csak az a kérdés mennyire lányok valaszoltak es mennyire igazak
4/6 anonim válasza:
Nem szoktam, és erkölcstelennek találom, meg azt is aki azért kérte el az elérhetőségem, hogy majd ezt csinálja! Igen, tudom, hogy itt van, rám írsz, hogy szivesen beszélnél velem az okkultista nácikról, majd utána ilyen dolgokat akarsz csinálni!! Nem jött össze te gonosz lélek.
5/6 kisördög1 válasza:
Hol lehet, milyen fórumon ismeretlenül izgatni egymást piszkos kis fantázinkkal?
6/6 anonim válasza:
imadom csinalni akar kepekkel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!