Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt egyáltalán olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt egyáltalán olyan lányok?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyan lányok akik nem csak hazudnak/kamuznak, és ha valaki ír nekik normálisan válaszolnak is? Mert sokat látom hogy jaj egy normális sincs itt, de van csak basznak válaszolni.. 20/F

2019. jún. 30. 22:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Vannak lányok. Csak ez nem egy társkereső. Szóval mi is a kérdés?
2019. jún. 30. 22:14
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Mire vagy így kiakadva? Vki megsértett ?
2019. jún. 30. 22:14
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiakadva, senki nem sértett meg és nem társkeresőre értettem. Látom itt is sok az értelmiség. Feltesznek egy kérdést de nem akarják ott leírni rájuk írsz aztán nem is válaszolnak erre értem.
2019. jún. 30. 22:16
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Valaszolok normalisan. Mi a baj?
2019. jún. 30. 22:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is írták, ez itt nem társkereső. Aki rám ír, többnyire válaszolok, persze nagyban függ attól mit is írnak. Íme a teljesség igénye nélkül miket írtok.. :

-Ha nincs baj az ízével akkor lenyeled nem?

-Szereted ha szex közben beszélnek hozzád?

-Szia ;) Szex? 18cm 24/f

-Szia :) Nincs kedved eltölteni velem egy szexel teli éjszakát? Fizetek neked s ételt italt én állom :)

Na szerinted? Én még senkivel nem kezdeményeztem privit, csakis ti. Válaszolok, mert volt gyerekszobám, kivéve ha bunkó, ha primitív, de aki nem, az is egyértelműen ismerkedni akar. Én nem akarok. Most sem kérek privit köszönöm.

Szóval miért is kell privizni valakivel? Ha az aktuális témához akarsz szólni, akkor írj kommentet a poszthoz! Mit akarsz priviben???

21/L

2019. jún. 30. 22:52
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is k#rva unalmas már, hogy bárhol válaszolok bármilyen jellegű kérdésre, ha ki lehet belőle következtetni a nememet, egyből jön a "Szia, kérdezhetek? :) Milyen gyakran masztizol? Szeretsz szopni? :)"
2019. jún. 30. 22:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak itt normálisnlányok is. Csak soknak ahogy nekem sincs kedvem azokra az üzikre válaszolni ami így kezdődik" Szia ismerkedünk? nagy f*rkam van, szexkapcsolatot szeretnék"stb..

L

2019. jún. 30. 23:16
 8/22 anonim ***** válasza:
Vannak! Sok!
2019. jún. 30. 23:24
 9/22 anonim ***** válasza:
Burkolt társkereső!
2019. jún. 30. 23:24
 10/22 A kérdező kommentje:
Mielőtt bárki mondaná nem az a fajta vagyok szia baszunk? Általában ha olyan a kérdés köszönök megkerdezem hány éves stb, csak nem értem mért erre se kapok választ, pedig szerintem nem egy bunkóság stb. És mint leirtam nem tarskeresore használtam..
2019. júl. 1. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!