Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt egyáltalán olyan lányok?
Ahogy előttem is írták, ez itt nem társkereső. Aki rám ír, többnyire válaszolok, persze nagyban függ attól mit is írnak. Íme a teljesség igénye nélkül miket írtok.. :
-Ha nincs baj az ízével akkor lenyeled nem?
-Szereted ha szex közben beszélnek hozzád?
-Szia ;) Szex? 18cm 24/f
-Szia :) Nincs kedved eltölteni velem egy szexel teli éjszakát? Fizetek neked s ételt italt én állom :)
Na szerinted? Én még senkivel nem kezdeményeztem privit, csakis ti. Válaszolok, mert volt gyerekszobám, kivéve ha bunkó, ha primitív, de aki nem, az is egyértelműen ismerkedni akar. Én nem akarok. Most sem kérek privit köszönöm.
Szóval miért is kell privizni valakivel? Ha az aktuális témához akarsz szólni, akkor írj kommentet a poszthoz! Mit akarsz priviben???
21/L
Igen vannak itt normálisnlányok is. Csak soknak ahogy nekem sincs kedvem azokra az üzikre válaszolni ami így kezdődik" Szia ismerkedünk? nagy f*rkam van, szexkapcsolatot szeretnék"stb..
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!