Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt egyáltalán olyan lányok?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyan lányok akik nem csak hazudnak/kamuznak, és ha valaki ír nekik normálisan válaszolnak is? Mert sokat látom hogy jaj egy normális sincs itt, de van csak basznak válaszolni.. 20/F2019. jún. 30. 22:12
11/22 anonim válasza:
Én 99% ra szoktam válaszolni. 23L
12/22 anonim válasza:
De miért érdekel téged, hogy hány éves, ha nem társkeresésre használod az oldalt? Azért nem válaszolnak, mert ezt a hátsó szándékot sejtik a kérdezősködésed mögött. Nem akarnak ismerkedni, pont. Nem is várhatod el tőlük, hogy akarjanak.
13/22 A kérdező kommentje:
Cdak egy példát mondtam ha olyat kérdeznek, nem érted a lényeget :) Ha lenne egy normális lány aki beszélne bármiről írjon ha szeretne.. Kíváncsi vagyok hányan írnak.
2019. júl. 1. 11:51
14/22 anonim válasza:
Hogyne érteném a lényeget. Arról van szó, hogy érdeklődsz irántuk, és tisztában vannak azzal, hogy ez mire megy ki. Vagy ha nem a dugásra/párkapcsolat kialakítására, akkor fiúkkal miért nem akarsz beszélgetni? :D
15/22 A kérdező kommentje:
Képzeld azokkal is beszélek néha
😂
2019. júl. 1. 12:18
16/22 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy 20 eves vagy..elég gyerekesnek tűnsz.
17/22 A kérdező kommentje:
Mert ezt így nagyon megtudod állapítani😂
2019. júl. 1. 13:52
18/22 anonim válasza:
Ahogy előttem sokan írták a "Szia! Nincs kedved ismerkedni? Úgy élveznéd, mint soha." Vagy az ennél sokkal mocskosabb üzenetek egy idő után nagyon zavaróak lesznek. És szerintem a kéretlenség a kulcs. A legtöbb lány szeret "rosszalkodni" de nem egy szia után... plusz nekem mindig meglepő, hogy pasik úgy akarnak szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy azt se tudják, mi a nevem :D valahol ez nagyon szomorú...
19/22 A kérdező kommentje:
#18 értem, és tudom hogy sok az ilyen de ha valaki normálisan közelíti meg a lányokat is általában akkor se válaszolnak 70% ban stb, erre értettem.
2019. júl. 1. 19:20
20/22 A kérdező kommentje:
Ha pedig valaki párkapcsolatban van akkor miért ír ki olyan dolgokat bejön e ez xy nak stb. :D
2019. júl. 1. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!