Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Van olyan ember akivel megbeszélitek a maszturbálási szokásaitokat?
Figyelt kérdés
Bárki, akivel egyébként nem folytattok szexuális életet. Akár csak egyszer került szóba, akár rendszeresen. Jöhet bárki.
Nekem sajnos nem volt eddig olyan ismerősöm/barátom, akiben kellően megbíztam volna annyira, hogy ilyesmiről beszéljek. Másoktól úgy hallottam, hogy kamaszként unokatesóval megbeszélték az ilyet, de, nekem szintém sajna, csak lány unokatestvéreim vannak.
Azt hiszem ebben a korban én már nem igen fogom ezt megbeszélni senkivel élőben (esetleg majd a jövőbeni-barátnőmmel), pedig máig úgy érzem, hogy kicsit hiányzik ez a beszélgetés az életemből.
18/F
2019. jún. 30. 18:26
2/10 anonim válasza:
Régen volt egy lány, itt ismertem meg. Vele rendszeresen beszéltünk erről, videochateltünk közben stb. De lett párja és megszakadt a kapcsolat :( de jó emlék az tuti
3/10 anonim válasza:
Ez annyira intim dolog,nem szoktam.Bnőim sem hozták még fel soha.
6/10 anonim válasza:
Haverral beszélgettem már erről. Szerintem is jó dolog beszélgetni nyíltan.
7/10 anonim válasza:
Haverral szoktam, de most nincs kivel
L
10/10 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek erről a témárol valakivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!