Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti megbeszélitek egymással?
Figyelt kérdés
Megbeszélitek a barátnőitekkel, hogy a partnereteknek/barátotoknak mekkora a szerszáma?
Kort is írjatok.
2019. jún. 23. 10:30
1/9 anonim válasza:
legjobb barátnőmmel megbeszélünk mindent a srácokról
25
3/9 anonim válasza:
Ha feljön a téma én is elmondom, de csak közeli barátoknak.
4/9 anonim válasza:
Igen, a legjobb barátnőmmel mindent.
5/9 anonim válasza:
Szerinted min röhögnek amikor ránk néznek?
Minden pasin látszik hogy kb mekkora van neki.
6/9 anonim válasza:
Én ha megtudnám, hogy egy nőm is mesélgetné bármely szexuális együttlétünk történetét, egyből mutogatnám fűnek-fának az összes képet, amit közben készítettem róla... :-) ...az sem kizárt, hogy internetes oldalakra is feltöltenék pár videót róla... :-)
7/9 anonim válasza:
Ezt konkrétan nem, de hogy mit csinálunk igen.
8/9 anonim válasza:
Soha senkinek nem mondom el, az exeimről sem.
9/9 anonim válasza:
Közeli barátnőkkel sokáig megbeszéltünk eléggé részletesen mindent a fiúkról, illetve a pasikról. Így többek között azt is, hogy milyen az ágyban, illetve hogy mekkora neki.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!