Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen ember még rajtam kívül? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok még nagyon, de úgy érzem, hogy ismerem már magamat annyira, hogy tudom mire vágyom a szexben. Vannak elképzeléseim. Ez jó dolog?2019. jún. 15. 22:05
1/7 anonim válasza:
Igen, van ilyen ember rajtad kívül.
2/7 anonim válasza:
Vagyunk így egy páran.. ezen az oldalon.
3/7 anonim válasza:
Miért lenne baj? :)
Hány éves vagy?
4/7 anonim válasza:
Hany eves vagy? Szűz vagy és csak elképzelés? Hogy kb mire fogsz vágyni majd? Mert lehet hogy sokkal visszafogottabb de lehet hogy sokkal vadabb leszel mint gondolnád..
5/7 anonim válasza:
Én is így voltam, amikor "fiatal" voltam. No nem mintha most nem lennék az, csak közben eltelt pár év és szereztem tapasztalatot. Aztán rájöttem, hogy az élet (és ezzel együtt a szex) nem olyan egyszerű, hogy én mit akarok. Ez nem egy automata, hogy megnyomod a gombot és kidobja a gép amit akarsz. Sokkal összetettebb és sokkal jobb ;)
6/7 anonim válasza:
Hát inkább legyenek elképzeléseid mint csak egy darab faként létezzél.
Nincs ezzel baj, csak tudd kordában tartani.
7/7 anonim válasza:
Ha ez így lenne, akkor nem kellene megkérdezned ezt.
Mindenknek van elképzelése, vágyai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!