Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a sok visszautasítástól éreztetek már így?
Fiatal férfi vagyok de mindig visszautasítottak a nők. Ezért egy ideje már kezdem aszexuálisan érezni, gondolni magamat. Voltatok már hasonló helyzetben.
Arra már rájöttem, hogy valószínűleg velem van a gond. Most éppen testet építek de ez nem változtat a dolgokon.
Az természetes, hogy rosszabbul érzi magát az ember ilyenkor, hidd el, majdnem mindenki átmegy ezen az élete során.
Ha változást akarsz elérni, akkor tovább kell próbálkozni, meg kell acéloznod magad és emelt fővel folytatni.
Előfordul az is, hogy besokall egy kicsit az ember, olyankor hagyni kell, foglalkozz mással, magaddal, engedd el a gondokat és töltődj fel újra. Az eredmény nem marad el. ;)
Én 44 vagyok és hasonló helyzetben voltam, most a korom miatt sikerült több tapasztalatot szereznem a női pszichológiáról így már nem csak aszexuális vagyok, de már útálom is őket!
Az arogancia, pökhendiség és a beteges magabiztosság mellett még számító, kihasználó egy faj.
Ezek tudatában köszönöm, de nem kérek belőlük.
Kedves 8-9-es.
Mondod te nekem gondolom húszonakárhány évesen...
Engedd meg hogy én döntsem el a saját véleményem a nőkről mert talán volt annyi nőm az életemben mint a te életkorod,tehát némi tapasztalat alapján ítélem el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!