Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, éreztétek már egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, éreztétek már egy lányon, hogy ki van éhezve?

Figyelt kérdés
Kielégítenéd, ha erre kérne?
2019. jún. 6. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Nem még ilyet nem éreztem de ha így lenne megtenném amire vágyik !!
2019. jún. 6. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Éreztem. Valamikor elég határozottan. Feltéve, hogy nincs barátnőm, lehet, hogy kielégíteném, de azért attól is függ, hogy néz ki.
2019. jún. 6. 23:09
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Főleg ha remeg a szája széle amikor a cigerettáját szívta a melóhelyemen.Mikor szóba került egy külföldi színész,olyanokat mondott Széttépnék vele pár cihát.Kérdeztem méretesebb szerszámmal nincs gond? Jaj nem különben is hátrahajló méhem van...Érdekes jelenség volt annyi szent.
2019. jún. 6. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hátrahajlik a mehem és pont ezért fáj hamarabb :Ddd
2019. jún. 6. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen, érezhető!

Én két fajtáját különböztetném meg: A fiatal nő, aki még nincs egészen tisztában a párkapcsolat mikéntjével, de növekvő testi igényeit nem tudja csillapítani. Ebből adódóan sokszor kerül hibás helyzetbe. Túl rámenősen próbál partnert találni. Olyan helyzetekbe is képes belemenni, amit átlagosan nem tartanánk helyesnek, értelmesnek. Házibuliban, szórakozóhelyen, koncerten, fesztiválon vagy akár hétköznapi környezetben, a nap 24 órájában bármikor képes szexuális eseményben részt venni. Rosszabb esetben kezdeményezni. Pl. mosdóban kielégíteni férfiakat, közösülni velük.

A másik típus az érettebb nő, aki tisztában van szexualitásával, mennyiségi és minőségi igényeivel. Tudja, neki nem elég az átlagos heti 1-2 aktus, talán nem elég egy partner. Egyfajta játékszenvedély részéről a pasi, illetve partnervadászat. Megy akár egy Duracell nyuszi! :-)

Felnőtt, értelmes férfiként az első típust szánom, ill. legszívesebben felvilágosítanám butaságáról (de úgy sem lehet), a másodikat viszont élvezem, ha van rá alkalmam.

2019. jún. 6. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Jaj nem különben is hátrahajló méhem van...márminthogy ezt válaszolta.F. vagyok
2019. jún. 6. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 Na a másodikat betörni az a kihívás.
2019. jún. 6. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Éreztem csak rám nem voltak soha kiéhezve :D
2019. jún. 6. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kellett érezni! Elmondta szóban!
2019. jún. 7. 00:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Èreztem es amit csak akart meg is tettem !!
2019. okt. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!