Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek rossz ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz ember vagyok ha imádom a nagy melleket?

Figyelt kérdés
Erről nem én tehetek, egyszerűen elmondhatatlanul imádom őket. Azért kérdeztem meg mert az egyik lány ismerősöm szerint emiatt rossz vagyok.

2019. jún. 16. 19:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Lány ismerős vagy kis mellű vagy prűd
2019. jún. 16. 19:15
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Hülyeség! Hogy milyen ember vagy az nem ettől függ!
2019. jún. 16. 19:17
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Jajj... A lányismerősödnek (aki nyilván többet akarna tőled, mint Te tőle) miért mondasz el ilyeneket? Ez bunkóság (kivéve ha direktbe rákérdez).

Nem vagy rossz ember, HA nem csupán ez alapján választasz. Én meg a nagy csiklót imádom (nem a kisajkakra gondolok), de ettől nem tartom magam rossz embernek. Nem ez alapján választok, nem ettől függ kit mennyire szeretek.

4/24 A kérdező kommentje:

Ő kérdezte tőlem, én pedig válaszoltam.

Egyébként mindenkinek köszönöm a választ.

5/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem hinném. Mindenkinek megvannak a maga dolgai ami jobban tetszik neki. Aki emiatt rossz embernek tart az így járt..

Egyébként jártam már én is így, csak nem a mellekkel.

2019. jún. 16. 19:20
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem a nagy melleket
2019. jún. 16. 19:22
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lennel rossz ember ha a kis mellű barátnődet rá vennéd a műtétre hogy nagy legyen neki. Vagy megcsalnád egy nagy mellűvel .
2019. jún. 16. 19:25
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Az illető lány ismerősöd valószínűleg femináci. Ennél a fajnál alap, hogy minden férfit rossz embernek tartanak, és minden szavadat úgy forgatják ki, hogy ezt igazolják vele.
2019. jún. 16. 19:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

A lány ismerősöd butuska.

Vagy szeretne valamit tőled, de ő nem rendelkezik velük. Így kb féltékeny.

2019. jún. 17. 10:16
 10/24 A kérdező kommentje:

Egyébként kb ekkora mellekről beszélek.

[link]

2019. jún. 17. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!