Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt egyáltalán olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt egyáltalán olyan lányok?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyan lányok akik nem csak hazudnak/kamuznak, és ha valaki ír nekik normálisan válaszolnak is? Mert sokat látom hogy jaj egy normális sincs itt, de van csak basznak válaszolni.. 20/F

2019. jún. 30. 22:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A gyerekességedről a szmájlik mindent elárulnak.
2019. júl. 1. 21:17
 22/22 anonim ***** válasza:
54%

Azért nem válaszolnak, mert rahedli üzenetet kapnak hol értelmes, hol kevésbé értelmes formában, és rohadtul unalmas. Valaki írta itt, hogy ha egyértelmű a neme, már írnak is neki privátban.

Elárulom, hogy én férfi vagyok, de akkor is írnak fiúk, ha nem lehet eldönteni, hogy nő vagyok vagy férfi, és már én unom őket de rohadtul. Pedig tizedannyi levelet nem kapok. Akkor képzeld el a nőket.

Visszatérve az értetlenségedre, hogy miért nem válaszolnak, ha normálisan írsz nekik. Miért, szerinted az egy kötelező dolog, vagy mi? :D Mert majd te írsz nekik normálisan, érezzék magukat megtisztelve, és minimum, hogy válaszolnak? :D

Mivel tonna levelet kapnak, ezért ha normálisan írsz nekik sem fognak válaszolni, főleg mert ahogy előttem is leírták, ez nem társkereső oldal.

2019. júl. 2. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!