Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mennyire zavaró/fura ha a lány orgazmuskor tipikus "elélvezős" fejet vág, és néha bekönnyezik kicsit?
Figyelt kérdés
A srácok kb fapofával élveznek el, ezért kérdezem. :D2019. jún. 30. 19:43
2/15 anonim válasza:
Ja az orgazmus, meg a halálközeli élmény majdnem ugyanaz, ezért merevednek be a srácok... :-)
A nők meg sohasem tudják mit akarnak, jaaa csak pénzt meg utazni, ennek érdekében akár egy lovat is leszippantanak, ha kell! :-)
3/15 anonim válasza:
En is ilyen vagyok, eddig minden pasinak tetszett.
4/15 anonim válasza:
miattam még egy nőnek sem volt orgazmusa, úgyhogy nem tudom :D :D 24/F
5/15 anonim válasza:
Én bírom, ha valóban ellazulva, önkívületbe jön a nő és akkorát élvez, mint a ház! Grimaszol, netán hangos, az miért zavarna?
Én férfiként is tudok "élvezős" arcot vági. De az tény, kell hozzá a megfelelő hangulat, és valóban jónak kell lennie a szexnek. Hangom is van, ha megfelelő minőségű az esemény.
47F
6/15 anonim válasza:
Engem csak az ijesztett meg amikor egy csajnak felakadtak a szemei, es kb csak a szeme fehérje látszott miközben egész testében remegett
7/15 anonim válasza:
"A srácok kb fapofával élveznek el,"
Túl sok a tapasztalatod. :)
10/15 anonim válasza:
Nem zavar! Sokkal jobb mintha csak némán és mozdulatlanul fekszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!