Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire zavaró tényező?
Eddig csak 1 barátom volt, az is már vagy 1 éve.
Most összejöttem egy fiúval, irtó kedves és aranyos ☺️
Az első együttlét az első barátommal, nagyon fájdalmas volt ☹️
Hangosan nyögtem, könnyeztem-sírtam, annyira fájt.
Nem is bánom, hogy szakítottam vele, egy igazi barom volt.
Most, hogy újra van barátom kicsit félek-szégyellem, hogy hangos vagyok, hogyis írjam ?! Nagyon kínosan érzem magam ☹️
Az első alkalom amikor bent volt, olyan hangosan felnyögtem, hogy szerintem az akkori barátom, szomszédjai is hallották.
Tudom, hogy hangos vagyok, hisz szoktam használni az a bizonyos tárgyat 😬 és minden be helyezésnél, hangos vagyok.
Nem tudom, hogy mit tegyek.
Mondja el neki?
Mondjam azt, hogy tegye a kezét a számra, amikor azt gondolja, hogy túl hangos?
Vagy mit csináljak neeeem tudom 🙄😭
Sziaa , ezen nincs mit szégyelni :)
Sokan szeretjük ha egy lány hangos max emlitsd meg neki hogy hangosabb vagy az átlagnál, hidd el tetszeni fog neki :)
Ez nem olyan nagy gond mint aminek te hiszed. Sztem minden pasit izgat ha hallja, látja h mennyire élvezi a csaj vele a szexet, de ha gondolod akk megemlítheted neki, vagy kérdezz rá h " Téged izgat vagy zavaró ha egy csaj hangos az ágyban? Mert én elég hangos szoktam lenni, persze csak ha jó a szex :)"
Ha túl hangos leszel akk majd befogja a szád. Az is izgalmas szitu tud lenni.
L
Akkor jó :)
Amikor elsőnek megtörtént még én kértem bocsánatot elpirulva, mert hangos voltam.
1, nem szégyen.
2, majd megtudja a legmegfelelőbb pillanatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!