Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez ciki/kiábrándító? Lány
Figyelt kérdés
Elfelejtettem borotválkozni odalent. És hát holnap strandra megyek. Ha egy két szőrszál kilátszódik a bugyi alól, az ciki?
Minél többen kommenteljetek, megy a zöld kéz mindenkinek.
2019. jún. 30. 22:55
1/25 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna! Még nyalásnál sem!
2/25 A kérdező kommentje:
Jaa mondjuk lányok válaszára is kíváncsi lennék
2019. jún. 30. 22:58
3/25 anonim válasza:
Ahelyett hogy itt irkalnal miért nem mész és intézed el?
4/25 anonim válasza:
Én szeretem ha kultúrált mértékben szőrös, szóval nem.
Ha kibuggyan az őserdő, na az már kiábrándító.
27F
5/25 A kérdező kommentje:
Mert késő van már ahhoz hogy nekiálljak... Eltökölök vele egy ideig.
2019. jún. 30. 22:59
6/25 anonim válasza:
Számomra izgató is, felcsigaz. Én szeretem a szőröset is.
7/25 anonim válasza:
Szerintem szedd le azért 😀, neked is kényelmesebb, meg nem kell azon gondolkodnod utána majd, hogy esetleg meglátják, hogy nem borotválkoztál lenn. F 24
9/25 anonim válasza:
Ha annyira fontos lenne, még most is letudnád szedni. Egyértelmű szőr fétised van és erre élvezkedsz most.
10/25 anonim válasza:
Egy újabb logikus, kicsit sem kamu kérdés!
Borotvalkozás helyett kérdés kiirás,
Elfejtetted? Mióta? Hogy néhány szál kilátszódik..
1-1,5 hónapja?
Mekkora muffod van amihez annyi idő kell hogy leborotváld?
Holnap reggel nem lesz időd arra se hogy fazon igazits?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!