Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez ciki/kiábrándító? Lány
Figyelt kérdés
Elfelejtettem borotválkozni odalent. És hát holnap strandra megyek. Ha egy két szőrszál kilátszódik a bugyi alól, az ciki?
Minél többen kommenteljetek, megy a zöld kéz mindenkinek.
2019. jún. 30. 22:55
21/25 anonim válasza:
Kezdődő Alzheimer-kórod van, azért felejtetted el. Most pedig kérem a zöld kezet! :)
22/25 anonim válasza:
Mutasd, hogy néz ki. Ne aggódj, elvileg csak annyit fogok látni, amit a strandon is fognak (csak ott a fejedet is látják hozzá)
23/25 anonim válasza:
Egyértelműen közvéleménykutató kérdés, már csak abból is látszik, hogy egyetlen válaszolónál sem látszik, hogy megkapta volna a "zöld kezet".
24/25 anonim válasza:
Nem ciki, én szeretem a természetes lányokat úgy ahogy vannak!!
25/25 anonim válasza:
Ne aggódj, szerintem csak az számít hogy te jól érezd magad és nem az, hogy más mit gondol. Egyébként szerintem egyáltalán nem baj, sőt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!