Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 évesen nagyon nagyon ciki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen nagyon nagyon ciki ha még nem voltam nővel?

Figyelt kérdés

Sajnos még nem jött össze, de nem adtam fel!

Az a baj hogy eléggé visszahúzódó vagyok, és egy kicsit magamnak való. De igényes, én nem vagyok ronda. Nagyon szeretnék egy párt.

Egy 20-24 év közötti nő utasíthat amiatt vissza mert nem volt még barátnőm?

2019. jún. 27. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha én lennék 20-24 éves, nem utasítanálak vissza emiatt.

Ha lúzer vagy, akkor igen.

2019. jún. 27. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Dehogy utasítanának vissza ezért. Én örülnék is, ha tudnám, hogy velem lenne az első. Nem ciki, nem kell mindenkinek tizenévesen össze vissza nőkbe raknia csak hogy menő legyen mint a mai ecsetfejűek..

Az a baj, hogy visszahúzódó vagy, így nem is fogod megtalálni a párod. Ő odakint van valahol, menj szépen bulizni vagy legalább társkeresőn próbálkozz nem egyszer hallottam hogy ott talált egymásra két ember 😊

22l

2019. jún. 27. 22:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Társkeresőn próbálkozom.

Amúgy miért ekkora gond az ha valaki visszahúzódó? Nem férfias, vagy miért?

2019. jún. 27. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy kicsit. De nyugi, ismerek olyant aki már 29
2019. jún. 27. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Igen meg is valaszoltad, nem férfias. A kisfiúk (kockák) vagy a sorozatgyilkosok visszahuzodoak. A nők magabiztos erős férfiakra vágynak nem egy "magának való" típusra.
2019. jún. 27. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy te nem csajoztal,,de teged sem szeftek fel???nem probalkoztak csajok???Sokszor kezdemenyez a lany,ha tetdzik neki a srac,,,lehet egyszer ugy alakul
2019. jún. 27. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Most érdekel hogy hogy nézel ki. Én az miatt nem utasítanálak vissza, mert nem volt még barátnőd.

Az viszont nem tetszene, ha tetszenék neked és nem mernél beszélni velem vagy hozzám érni meg ilyenek..

2019. jún. 28. 00:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen nagyon ciki 21 l
2019. jún. 28. 00:59
 9/9 anonymousreview60 ***** válasza:

Nagyon ciki. Nem is annyira az embereknek, mert ők nem tudják, hogy szűz vagy, csak az átlagnál kicsit lagymatagabbnak, töketlenebbnek vélnek. Nem tudják, hogy ez azért van, mert szűz vagy. Hanem neked, legbelül ciki.

Visszahúzódó vagy, azaz a komfortzónád szűk. Az emberek, a Nők ezen kívül vannak. Lépj ki belőle! Kényelmetlen, de át lehet lendülni rajta.

Ne hagyj magadnak sok időt, 1 évet! Ha 24 éves korodig az egyetem alatt, meló mellett ezen nem estél át, akkor ott baj van. Szervi vagy önértékelési vagy pszichikai. Ha addig sem tudod le a dolgot, fordulj pszichoterapeutához! Az utóbbi 2 okon segíthet.

39F (1 éve nem szűz)

2019. jún. 28. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!