Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok sosem voltam 20 évnél idősebb pasival de nagyon izgat hogy 30-40 éves pasival kipróbáljam ez miért lehet, ciki szerintetek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 09:15
2/13 anonim válasza:
Nem ciki. Érett férfire vágysz.
3/13 anonim válasza:
En 33 eves ferfi vagyok es szivesen lennek 17-18 lannyal. Az exem, akivel nem reg szakitottam 22 volt.
De ertheto, hogy vonz: egyreszt a tiltott gyumolcs mindig edesebb, es a 15 ev korkulonbseg annyira nem szokvanyos ebben a korban.
Masreszt egy 30-40 pasi mar ferfiasabb, egy 18 eves lanynak szexi a zsengesege es fiatalsaga. A legtobb 30-cas pasi beadna a szive melyen.
5/13 anonim válasza:
Nem ciki. Próbált ki, ha számodra megfelelő lehetőség adódik. Szerintem nem fogsz csalódni. N
6/13 anonim válasza:
Ha ez izgat miért lenne ciki hiszen csak a vágyadat szeretnéd megélni!
7/13 Gyépésmérnök válasza:
Sok lányt izgat a dolog, még olyat is aki szóban tiltakozik ellene.
Sőt mondok egy olyat is ami a feministák szemében szentségtörésnek számít: Pont ez az ami az élet rendje. Mit tud nyújtani a 18-20 éves "férfi" a farkán kívül?
8/13 Domi-nika válasza:
Igen elég ciki h így keresel magadnak pasit.
9/13 anonim válasza:
Ha meg tudsz barátkozni a gondolattal, hogy nem 1,5 percig tart egy aktus, hanem felzabálnak kéjek közepette órákig(persze 40 éves ff-ben is létezik bóvli), akkor bátran ajánlom! Ami talán gondot okoz ha ő 70 éves lesz te még csak 50, és egy nő igen kívánós még ilyen idősen.
10/13 érdeklődő35 válasza:
Szerintem félreértitek
Nem PÁRt keres, hanem SZEXet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!