Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az önkielégités idősebb korban?
Figyelt kérdés
Már jócskán elmúltam 18 ,de hát egyedül vagyok mit tegyek
na!!23fiú
2016. febr. 3. 22:24
1/14 anonim válasza:
Sose ciki, mindenkinek vannak igényei nyilván. Azt gondoltad csak 18 alatt lehet vagy mi?
3/14 anonim válasza:
dehogy ciki! tudok olyat aki elmult 50 éves és rendszeresen kiveri!
de van 46 éves ismerősöm és ő is,
én 35 vagyok és majdnem mindennap van.
4/14 anonim válasza:
Nemhogy inkább sütnél egy finom pizzát...
5/14 anonim válasza:
idősebb korban? 23 haha jó vicc D
6/14 anonim válasza:
Öcsi!
Én 39 vagyok, az asszony 4 napos tréningen
Naponta kb olyan 6x volt?!
Azért nm volttöbbször, mert volt más dolgom is
7/14 anonim válasza:
Azt hiszed, a nálad jóval öregebbek nem csinálják...?
S mi az, hogy ciki, nem kell elmondani másoknak, ha nem akarod :D Szexuális téren elég kevés ciki van, olyanok a vágyaid, amilyenek. Ez a modern világ ciki, ahol minden privát s egyéb dologról megkérdezik, hogy ciki-e.
8/14 anonim válasza:
Állitolag 100 fölött már ritka, de akkor SEM CIKI!!!!!
9/14 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszokat,más hogy van ez falu helyen!!Ja meg új vagyok a játszotéren !
2016. febr. 4. 00:54
10/14 anonim válasza:
Honnan a bánatból tudhatnám?
Még csak hatvan vagyok!
Azért mégsem hagyhatom hogy szérdurranjak néha, amikor nincs piderce!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!