Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért használják ki a nőket?
Ugyan ugy ahogy a tini lanyok azt mondjak hogy, csak azert jottek ossze a 40es pasival mert mar ugyis rossz volt a hazassaga.
Egyszeruen nem divat az egyenes becsuletes viselkedes manapsag.
Az itteni kérdéseket látva, nagyon sok fiatal csaj, szintén csak kefélni akar ha idősebb férfiról van szó, így jó pár esetben nem beszélhetünk kihasználásról. Akik pedig tényleg megteszik, az valóban gáz, de ahogy előttem írták, szerintem ilyen esetben a csaj fejében is baj van...
28/F
Mert hagyjak magukat!
Azt nem hasznaljak ki akit nem lehet. Ennyit errol.
Én nem általánosítanék. Nő vagyok de még senki nem használt ki, és én sem senkit. Valszeg a rosszat vonzod, vagy a te viskelkedésedben is hiba van. Marhaság ez az általánosítgatás. Nem minden nő ribi, csak néhány pasinak túl kéne látni a tonna sminken és cicanacin, illetve nem minden pasi kihasználós megcsalós bunkó, csak szintén nem azt a réteget kéne megcélozni akiről kilóméterekről látszik hogy csak numerára hajt.
N/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!