Sms ben, vagy szóban, férfiak is használják a "talizni" szót? Vagy inkább nőkre jellemző?
Figyelt kérdés
Én 46 vagyok,és nem használom, nekem idegenek ezek a ma használatos rövidítések.2015. márc. 10. 07:35
1/15 anonim válasza:
Eléggé elkeserednék ha használnák komolyan. Esetleg a poén kedvéért talán elsütik egyszer-kétszer.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam.
Ez már régen volt, de nem hagy nyugodni,hogy kapott egyszer a férjem egy sms t, hogy "mikor dolgozol, talizni kéne, fontos lenne"
Akkor azt mondta, hogy egy férfi munkatársa írta,akivel ritkán találkozik,mert a cégénél teherautósofőr.
A pasi tőlünk fiatalabb,és állítólag lecseszte, miért ír ilyen kétértelmű smst.
2015. márc. 10. 08:02
3/15 anonim válasza:
Én nőként is utálom, de miért ne használhatná hímnemű is? Speciel szerintrm szánalmas az ilyen tali, ücsi, kari, brrr
4/15 anonim válasza:
Szerintem simán van olyan réteg aki használja. Egy teherautósofőrről személy szerint nem esik nehezemre elképzelni.
6/15 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek használhatja férfi is.
Az sms-t még megértem, kevesebb karakter, több szó,ezeknél a rövidítéseknél.
2015. márc. 10. 08:55
7/15 anonim válasza:
Használják, és nekem fura, mert én nőként sem nagyon használom. Egyébként az az érdekes, hogy idősebb férfiaktól is hallottam már sokszor, szóval nem csak a kis tinik használják.
8/15 anonim válasza:
a baráti körömben csak néha poénból beszélünk ilyen bénán amúgy nem használjuk. 20f
9/15 anonim válasza:
igen, sokan hasznaljak, foleg a fiatalabbak.
10/15 anonim válasza:
Én 50 körüli és idősebb férfiaktól is szoktam hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!