Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy idősebb nő aki 43 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősebb nő aki 43 éves tarthat 27 éves szeretőt?

Figyelt kérdés
Én akinek fontos volt mindig a kor..van egy srác aki a testemből olyan izgalmat vált ki amit eddig elképzelni sem tudtam..És eddig csak írásban :) és gondolatban..Találka még nem volt :)
2016. jan. 30. 16:08
 1/4 RRR ***** válasza:

persze

ne tartson vissza semmi

és szexeljetek önfeledten ,hosszan

2016. jan. 30. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

Én is mindent megadnék, ha egy 35-40 éves nőt találnék, akivel tényleg minden külsőség nélkül tudnánk egymáséi lenni.

Ami azt illeti, jómagam is azt tapasztalom, hogy sokkal jobban el tudok beszélgetni egy tőlem pár évvel idősebb nővel. Sosem kérdezik, hogy miből élek, vagy hogy mennyi nőm volt eddig. Elég nekik annyi, hogy igen, van melóm, nem vagyok naplopó. Annyira más velük... lehetek velük laza és őszinte. Tudják értékelni az udvariasságot, a kedvességet, tudják fogadni a bókokat. A korombeli lányoknál mindig azt éreztem eddig, hogy egy másik szerepben kellene lennem, hogy kijöjjünk. Arról nem is beszélve, hogy megdicsértem futás közben egy 24-25 év körüli lányt, hogy milyen csinos, és egyből a pasijával akart összeveretni. A 35-40 éves nőknek ha bókolsz, ők boldogok tőle, s ez mindent megér.

Szóval szerintem semmi akadálya, hogy 43 évesen egy 27 éves férfival legyél! Legyen hosszú és élvezetektől túlfűtött kapcsolatotok!

27/F

2016. jan. 30. 16:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Holnap du tali :))

Eddig bírtam ellenállni :D :P

Köszi a nagyon kedves és pozitív válaszokat :)

Meg is lepett nagyon :)

2016. jan. 30. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es abszolút egyetértek veled, mintha szóról szóra én írtam volna! A kor nem stimmel csak, én 24 vagyok.

Valóban nincs jobb érzés attól, amikor az ember tudja, hogy azért szeretik és azért kedvelik mert egyszerűen tényleg önmagát adja és kész :) És valóban csak a tőlem pár évvel idősebb nőktől kaptam meg ezt az érzést.

2016. jan. 30. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!