Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki megjelenni a pároddal, ha látszik, hogy ő sokkal idősebb nálad?
Az egyik kérdés kapcsán ezt írta egy válaszoló.
Nekem 25 évvel idősebb a párom, akivel még nem vagyunk együtt hivatalosan, de elgondolkodtam rajta, hogy valóban szégyenkeznem kell majd, ha megjelenek vele nyilvánosan? N
Ha már most cikinek érzed, akkor minek választottál ennyi évvel idősebb férfit magadnak? Minek vagy vele akkor egyáltalán?
Egyébként pedig a homlokára van írva, hogy mennyi idős? És a tiédre is?
Nem, egyébként elég fiatalos megjelenése van, de mégis látszik, hogy idősebb mint én.
Eddig nem rágódtam ezen, hogy kellemetlen lenne együtt mutatkoznunk, de az a válasz, amit olvastam eléggé szíven ütött...
"de az a válasz, amit olvastam eléggé szíven ütött.."
Na, ez a baj, ezért vagy még agyilag éretlen kislányt, mert a gyk-t veszed alapnak!
Semmi okod szégyenkezni. A te életed, másnak mi köze hozzá hogy te hogy élsz, kivel jársz stb...?
Biztos lesznek olyanok, akik a hátatok mögött megszólnak, de nem kell velük foglalkozni.
Normális ember nem foglalkozik más szerelmi életével, bár itt sok a nem normális ember.
Én kb 3 hónappal fiatalabb vagyok a barátnőmnél és még mi is kaptunk furcsa pillantásokat, megjegyzéseket. Pedig ez aztán tényleg semmiség.
Mert ha valami vadidegen senkiházi ír valamit attól te már beijedsz? Ha egy másik troll mást ír akkor meg attól parázol be? Ahová éppen lök a szél aznap, afelé fogsz haladni?
Ismered a régi mesét mikor az apa a fia meg a szamaruk megy a vásárba? Neked írták,ha nem ismered, olvasd el rövid nagyon . [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!