Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki megjelenni a pároddal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki megjelenni a pároddal, ha látszik, hogy ő sokkal idősebb nálad?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdés kapcsán ezt írta egy válaszoló.

Nekem 25 évvel idősebb a párom, akivel még nem vagyunk együtt hivatalosan, de elgondolkodtam rajta, hogy valóban szégyenkeznem kell majd, ha megjelenek vele nyilvánosan? N

2017. dec. 25. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bármilyen párom van, nem szégyenkezés a vele való megjelenés.
2017. dec. 25. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Sosem értettem az ilyen nőket. Bele sem gondoltok, hogy a faszi mire 70 éves lesz, a nő még csak 45? Vagy ti direkt arra hajtotok, hogy pelenkázhassátok a párotokat?
2017. dec. 25. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Arra hajtanak hogy hamar temethessék őket, aztán övék a vagyon.
2017. dec. 25. 20:37
 14/14 omba ***** válasza:
Nálunk nagyobb a korkülönbség, de nem hiszem, hogy érdekes volna ki mit gondol, meg azt se hiszem, hogy kitalálnák, mi a helyzet köztünk.
2017. dec. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!