Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Délelőtt nőgyógyásznál voltam kivizsgáláson, és amikor az orvos felnyúlt, én nyögtem egyet. Ciki? 23/N
Kéjesen?
Baratodnak ne meséld el minden esetre
Én azért váltottam nőgyógyászt,mert hasonlított a páromra és nagyon bejött,mikor vizsgált féltem hogy nedves leszek és észreveszi. Illetve egyszer,mikor a csomómat tapogatta bent,majdnem én is nyögtem...el is indult a csípőm lefelé. Nagyon kínos volt,úgy éreztem idióta vagyok,és "megcsalom" a párom.Tuti vörös is voltam.
Azóta csak idősebb NŐkhöz járok,hogy tuti ne legyen semmi ilyen. :D
Nekem nincs szükségem nőgyógyászra, de ismerek egyet személyesen.
Azt mondta, amikor erre rákérdeztem, hogy "természetes, néha elő fordul" , sőt volt akinek orgazmusa is lett, mi közben benyúlt neki.
Nekünk is egyébként elő fordulhat hasonló Simán felállhat attól, hogy hozzá érnek. Ha normális az orvos, (ez esetben a normális az profit jelent) nem veszi magára, nem tesz megjegyzéseket se előtted se mögötted. Ha egy tahó, akkor majd elmeséli a kollégáinak, hogy mi történt. De ez mellékesen törvénytelen és etikátlan is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!