Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Délelőtt nőgyógyásznál voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Délelőtt nőgyógyásznál voltam kivizsgáláson, és amikor az orvos felnyúlt, én nyögtem egyet. Ciki? 23/N

Figyelt kérdés
2018. jún. 7. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
Az milyen lett volna, ha hirtelen megmarkolod a melled, kéjesen az ajkadba harapsz, majd mondod neki, hogy “még, csináld még, te állat”...
2018. jún. 7. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
14%

Én meg ezt nem hiszem el!

Amikor az ember orvoshoz megy - pláne nőgyógyászhoz -, akkor eléggé görcsös állapotban van ahhoz, hogy bármilyen "jó felnyúlás" ellenére se nyögdécseljen egy idegennek.

Ez nem az a szituáció szerintem, ahol ilyen a valóságban is előfordul - egy nőnél.

2018. jún. 7. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem egyáltalán nem ciki, én állandóan látványosan benedvesedem olyankor, arra sem reagál semmit mert kB természetes :D

20N

2018. jún. 7. 17:36
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Fogadjunk,akik lepontoznak hím neműek...!? Nem tehettem róla,nem azt írtam,hogy kielégültem... csak annyit,hogy elindult bennem valami,de el is szégyelltem magam.

Simán lehet ilyen... tudod,odalent/bent nem uralod magad.

2018. jún. 7. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

14es, én férfiként sem értem, miért nem tetszik valakinek ha ez van.

Kb annyi, mint amikor valaki hozzád ér és megkívánod egy kicsit de nem teszel vele semmit.

Ez férfiaknál és nőknél is elő fordul.

Csak épp a nőktől álszentséget várnak el. Nyilván te sem szoktál fingani, a nők olyat nem tesznek. Nem is izzadnak, csak néha egy nagyon nagyon kicsit.

Vagy ti is emberek vagytok, vágyakkal és önuralommal?

2018. jún. 7. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!